Ahoj, Jmenuji se Edita, bude me 39 a mam dva male spunty Tomaska ( 4) a Marecka (6). Bydlim uz skoro 14 let v Chicagu, ale puvodem jsem z Plzne. Moc rada varim, ale jeste vice pecu. Tyhle stranky miluji, protoze diky nim se pro me peceni stalo konickem. Rada pecu, ale nerada zdobim..nemam trpelivost a ani vlohy .
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Edita, Chicago
Collapse
X
-
Diky za privitani, jsem sice clenem uz 3 roky ale na forum me moc casu nezbyva..ja spise ty recepty, ktere jsou super. Nejhorsi je ze se vzdycky u nejakeho" zatrhnu" a pak ho porad delam..ted treba rezy Rafaelo..ja sice kokos nemusim a moje deti take ne, ale v praci maji tyto rezy ohromny uspech. A tak podruhe v tomto tydnu je pecu na velky plech.. navic me nejvice tesi ze tim ze ja je nerada tak ani neuzdibuju a necitim se potom vinne. Vsak to asi take znate devcata kdy upecete nejakou " zravou" buchtu a pak se porad uzdibuje az je cela pryc..ale chystam se ze zase neco upecu pro ty moje spunty, ale u nich vetsinou vitezi strudl nebo neco s cokoladou, a tak se zda ze opet o vikendu budu brouzdat na vasich strankach a vymyslet co budu pect az se me budou sliny sbihat. Jinak muj Tomasek, miluje kdyz muze koukat na vareni tak nekdy misto pohadky mu poustim vase videa..jinak k receptum z USA..dnes jsme meli Spanelskou ryzi..ta je zde hodne popularni..je to neco na zpusob zapeceneho leca s ryzi a syrem na vrchu..ja i deti to mame radi a hlavne je v tom hodne zeleniny..tak kdyz budete chtit tak sem nikdy hodim recept..i kdyz mozna uz to tady je..jeste jsem tady na tom foru tolik nesurfovala :~) Mejte se hezky a ja bezim s klukama na plavani. dobrou noc nebo uz dobre jitro :~)
Comment
Comment