Dobry den vsem,
tuhle stranku uz znam dost dlouho, nasbiral jsem zde hodne inspirace a naucil se mnoho novych jidel. Pani Ivana me uz taky zna , tak jsem se rozhodl, ze vam trochu narusim vasi damskou jizdu , snad me neukamenujete. Je mi 25 let, jmenuju se Lukas a v soucasne dobe ziju v britskem meste Northampton. Uz dva a pul roku. Bohuzel, neda se to tady vydrzet, a proto jsem se rozhodl, ze se na konci tohohle roku vratim domu, do Mostu. Mam nejakou fotodokumentaci o tom, jak silene drahe maso je v Anglii, jak "krasny" kurata a jejich dily tady v obchode naleznete a pak taky jednu specialitu
Jsem vyuceny kuchar, ale ve skole jsem mel k tomuhle oboru odpor. Sel jsem na nej jenom z jednoho duvodu, a sice, ze to byl jeden z tech oboru, kde je nejmensi sance, ze se zabiju ... varit jsem nikdy neumel a opravdu jsem sam sebe nevidel, jak nekde v nejake zaparene vyvarovne travim dvanact hodin denne. Jezne po prichodu do Anglie jsem prisel na to, jak odporne jidlo tady je, a proto jsem se musel naucit to, co miluju...a maminka byla daleko, takze mi nic jinyho nezbylo. Dneska uz dokazu svickovou, rajskou, gulas, spanelske ptacky...proste vsechno, ale porad to neni "ono". Vyzkousel jsem hodne receptu i od pani Ivany a zaradil jsem je jako hity do pravidelneho jidelnicku.
Tak tolik, o me damy
Mejte se hezky a nenadavejte na me, az se vas budu ptat na opravdu nekdy stupidni dotazy, protoze v tom vareni jeste uplne mistr nejsem!
Lukas
tuhle stranku uz znam dost dlouho, nasbiral jsem zde hodne inspirace a naucil se mnoho novych jidel. Pani Ivana me uz taky zna , tak jsem se rozhodl, ze vam trochu narusim vasi damskou jizdu , snad me neukamenujete. Je mi 25 let, jmenuju se Lukas a v soucasne dobe ziju v britskem meste Northampton. Uz dva a pul roku. Bohuzel, neda se to tady vydrzet, a proto jsem se rozhodl, ze se na konci tohohle roku vratim domu, do Mostu. Mam nejakou fotodokumentaci o tom, jak silene drahe maso je v Anglii, jak "krasny" kurata a jejich dily tady v obchode naleznete a pak taky jednu specialitu
Jsem vyuceny kuchar, ale ve skole jsem mel k tomuhle oboru odpor. Sel jsem na nej jenom z jednoho duvodu, a sice, ze to byl jeden z tech oboru, kde je nejmensi sance, ze se zabiju ... varit jsem nikdy neumel a opravdu jsem sam sebe nevidel, jak nekde v nejake zaparene vyvarovne travim dvanact hodin denne. Jezne po prichodu do Anglie jsem prisel na to, jak odporne jidlo tady je, a proto jsem se musel naucit to, co miluju...a maminka byla daleko, takze mi nic jinyho nezbylo. Dneska uz dokazu svickovou, rajskou, gulas, spanelske ptacky...proste vsechno, ale porad to neni "ono". Vyzkousel jsem hodne receptu i od pani Ivany a zaradil jsem je jako hity do pravidelneho jidelnicku.
Tak tolik, o me damy
Mejte se hezky a nenadavejte na me, az se vas budu ptat na opravdu nekdy stupidni dotazy, protoze v tom vareni jeste uplne mistr nejsem!
Lukas
Comment