Začátkem roku máme v rodině oba s manželem narozeniny a tak jsem hledala inspiraci na nějaké nové zákusečky. Drahou polovičku jsem chtěla překvapit rumovými, on je miluje, ale já je nikdy nepekla. A našla jsem Ivančiny mini rumáčky, k tomu jsem si přidala bebe dortíky. Musím moc poděkovat, vše se mi vydařilo, rodina koukala a jen se oblizovala. Musím přiznat, že nejsem žádná velká kuchařka, ale na vánoce jsme se stěhovali a užívám si nové prostorné kuchyně a nějak mě to začíná i víc bavit. Bylo moc fajn, mít notebuk na lince a hezky podle videa tvořit Děkuji za náhodu, která mě zavedla na tyhle stránky a Ivance, že je vytvořila....vypadá to ,že jste tu prima parta, odhodlala jsem se tedy také zaregistrovat .
Jmenuji se Lenka, je mi čerstvě 44 , mám 2 děti a momentálně jsem doma s dcerkou. Bydlím od prosince kousek od Jičína ve vysněném novém domečku, který ještě za pochodu doděláváme...úplná je pouze kuchyň....manžel tehdy konstatoval, že kuchyň je nejdůležitější... protože najedený chlap = spokojený chlap
Přeji všem krásný den a nadcházející víkend. Zdravím Lenka.
Jmenuji se Lenka, je mi čerstvě 44 , mám 2 děti a momentálně jsem doma s dcerkou. Bydlím od prosince kousek od Jičína ve vysněném novém domečku, který ještě za pochodu doděláváme...úplná je pouze kuchyň....manžel tehdy konstatoval, že kuchyň je nejdůležitější... protože najedený chlap = spokojený chlap
Přeji všem krásný den a nadcházející víkend. Zdravím Lenka.
Comment