Ahoj.Zdravím všechny příznivce ekuchařky.Nikdy jsem nebyla váhavý střelec,ale tedˇmi trvalo skoro rok,než jsem se odhodlala vystoupit z anonymity.Jmenuji se Miroslava,pocházím z Podkrkonoší.Mám 2 syny a 4 vnoučata.Jsem v důchodu.Moc se mi líbí tyto stránky i společnost, která se tu schází.Přejí Vám hodně zdaru při Vašem kuchtění.Mirka
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Šová
Collapse
X
-
Ahoj Mirko, moc zdravím a je to fajn, že už nejsi anonymní, myslím, že se ti tu líbí, a líbit bude, pokud setrváš.
Tak snad si ten rok vynahradíš.
Tobě taky hodně zdaru (snad neva, že tykám...? Je to tu takový zvyk, ale to sis asi všimla... )
anina s.
-
Ahoj Mirko.
Tvé váhání chápu, neboť mi to trvalo podobně dlouho a obecně nejsem příznivcem podobné netové komunikace. Ovšem u těchto stránek jsem udělala jedinou vyjímku a jsem tomu ráda. Ivanka a všechny další "spolukuchařky" jsou moc fajn. Ať jsi zde spokojená.
ZDENYZDENY
Comment
-
Mirko, také tě tady vítám. Partička jsem dobrá a jako osvěžení jsou tady i děvčata mladšího věku a všichni jsou fakt fajn Já zatím vnoučátka nemám, ale mám dvě dětičky, jedno po studio a jedno před dokončením a je mě 55 let. Zdravím z matičky PrahyIvana M
Comment
Comment