Jmenují se Beata,je mi 48 let(zda se mi to neuvěřitelné,a z každým dalším rokem-víc nepravděpodobné-takže pořad říkám,že je mi 33 ) mám 3 děti-holka 24 a kluci 19.Přiznám se,že vaření není můj kůň,ale možná proto chci,aby mnou vynaloženy čas na přípravu jídla byl oceněn od strávníku plným počtem bodu. Strašně ráda si ulehčují,a urychlují práci v kuchyní různými technickými hračičkami.Domácí pekárna,sekačky potravin,nejrůznějši tvořitka,a asi Ježišek bude mít můj vkus-přinesl mi elektrický tlakový hrnec.Výborná hračka pro pracující ženy-můžete tam přednastavit vařeni na několik hodin do předu,takže po příchodu domu jídlo je téměř hotové.
Na stránky Ivany jsem narazila náhodou před několika měsíci,a ještě jsem z nich nevylezla.Už se mi zdálo nezdvořile se nepředstavit,když mám po každé v počítači jedno okno z některým receptem pořad otevřené.Některé jídla u nás už zdomácněla o pečení neříkám...
Myslím,že nejen od Ivanky mám se co učit.Je tady několik "spolubojovnic",které si klidně můžou říkat PANÍ KUCHAŘKA , a jsem ráda,že tu můžu být s Vámi.
Na stránky Ivany jsem narazila náhodou před několika měsíci,a ještě jsem z nich nevylezla.Už se mi zdálo nezdvořile se nepředstavit,když mám po každé v počítači jedno okno z některým receptem pořad otevřené.Některé jídla u nás už zdomácněla o pečení neříkám...
Myslím,že nejen od Ivanky mám se co učit.Je tady několik "spolubojovnic",které si klidně můžou říkat PANÍ KUCHAŘKA , a jsem ráda,že tu můžu být s Vámi.
Comment