Ahoj milé kuchařinky,tak já jsem Anina Danielová,jsem už postarší paní,tedy důchodkyně,zprvu ivalidní,nyní už starobní. Pokud mi to jde od ruky,moc ráda vařím,peču. Tyhle stránečky se mi moc líbí,dostala jsem je náhodně mailem,jako že do konce života nemusím přemýšlet co vařit,tady že najdu všechno. Je to pravda..moc se mi tu líbí. Budu se snažit přispět i nějakým tím recepisem a těším se na nějaký ten pokec. Nikoho neznám,ale tuším,že jste moc príma...něco málo vím od Janičky Pouzarové,sraz byl prý moc hezký !!! Zdravím...Anina
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
To jsem já...
Collapse
X
-
Aninko taky tě tu vítám a věř,že lépe jsi si už vybrat nemohla.Jsme bezva parta,která se našla a budeš se tu cítit mezi námi opravdu skvěle.
AVATAR a PODPIS si nainstalujete takto. V diskusním fóru vpravo nahoře je Můj panel,ten rozklikneš a vlevo si najdeš editovat avatar a tam si vložíš foto i nějaké psaní o sobě a taky si tam můžeš otevřít evidovat podpis a zvolíš si svůj podpis jako máme my pod komentáři a ten se ti už pořád bude zobrazovat.Snad jsem to napsala dobře a pochopitelně.
Comment
Comment