Tak, jmenuji se Hana Slavíčková a bydlím v KatovicícStrakonic. Je mě 52 let jsem vdaná, mám dvě dcery , Pavlu -26 let, bydlí s přítelem už 8 let v Praze, a Alici 23let, ta ještě studuje ted v Č. Krumlově - malbu...Holky jsou moje zlatíčka, moc si spolu rozumíme.....Já jsem původním povoláním účetní, jinak jsem měla svůj obchod u nás, ale jak se postavilo plno marketů, tak jsem to nechala, těm nejde konkurovat. Tak momentálně dělám ve fabrice, a to hlavně kvůli penězům, tady platí nejlépe v celých Strakonicích.Oni totiž ty studia dost stojí....je to hrůza, no ale ještě to člověk musí chvíli vydržet...jsem velká čtenářka, baví mě péct a vařit, hlavně když je komu.na tuto kuchařku chodím už od lonska, a někde v pokecu už jsem o sobě psala, ale tady je na to rubrika....ale zatím se mě to nevede sem vložit. jinak máme dva pejsky, jezevčíka Tapu a malého jezevčíka hozeného asi s krysaříkem Charliho....Jak říkám na této kuchařce jsem už závislá, a jsem tu denně, tak mě přijde , že vás už znám, a těším se , co se komu zase přihodilo a co Jaruš upekla, a Jindra vypěstovala, a co stíhá Ivanka....a Iris, Maruška, Milada, Lenka....no všechny co tu jste.tak zatím pa Hana.S
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Hana.s
Collapse
X
-
-
Hani.s díky za přiblížení tebe samé.Už má člověk trochu obrázek o tobě,ale ještě podobu neznáme.Jinak máš pravdu,tady už je to závislost,protože je to tu takové rodinné.kdyby jsi mohla přijet na sraz tak by jsi poznala osobně jaké jsme príma kóči.Pokus se a navštívi zrovna dceru a spoj všechno dohromady.
Comment
-
Comment
-
Hani, také Tě vítám na těchto bezva stránkách. Já sice nemám moc času /to asi nikdo/, ale někdy zajdu a opravdu mně to přijde jako bychom už se znaly bůchví jak dlouho. Jenom jsem mocinky zvědavá zda to bude také tak fungovat. na tom srazu No je pěkné, že každá o sobě něco poví, měla bych také, snad někdy. Tak ahoj, hezký den
Comment
Comment