Dovoltemi ať se vam představim.Je mi skoro 60 roku a jak se řika na stara kolena jsem si obratila život na ruby! A tak už 5let jsem naprosta abstinentka, a 1května to byl už rok co nekouřim! Tim padem mi ročne jaksi vyzbyla docela slušna sumička a tak jsem si mimo jine pořidila internet! A ted se na něm učim stylem pokus- omyl! ale co je duležite, to je že jsem dnes objevila bezvadnou ekuchařku net a ta křenovka podle ni opravdu neměla chybu! Pekla jsem tež laskonky a pečeni to je moje velka zaliba takže kila pujdou pěkně na horu, ale ať, hlavně že jsem spokojena a rada na světě Přeji vam pohodu asluničko v srdci. Inka
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
inka mun
Collapse
X
-
Inko zdravím tě a vítám mezi nás.Opravdu jsi na správné adrese,protože jsme nejlepší a naše kuchařka vyhrála křišťálovou lupu.Majitelka těchto stránek je Ivanka Malatincová a její syn Jaroušek.Ještě jsi nám měla k tomu připsat něco o dětech,vnoučatech atd.abychom byly více v obraze.Díky a zapoj se mezi nás na Pokec,tam řešíme nejen vaření,ale všechno možné,poznáš sama.
Comment
-
Děkuji za pěkne přivitani, a rada se zapojim. Jsem vdana a jak ja řikam už33 roků jednou nohou v raji! Mame 3 deti a 2 vnučky Nikolka14let aVerča4 roky.Bydlej od nas asi200m a tak jsou často u nas.Je toto dobry, Niki mne uči na počitači a Verunka se hrozne rada mota u vařeni a pečeni.Je moc rada,že ji k tomu pouštim, je šikovna a pečliva a myslim si že za par let budu mit dobrou pomocnici.Bydlime na vesnicy uJaroměře a jsem už v duchodů. Všechny vas pěkně zdravim, a promiňte mi pravopisne chyby,ja bohužel českou gramatiku moc neovladam.Inka.
Comment
-
Inko díky za seznámení.Jsi na štěstí taky jedna z nás,co miluje své děti a vnoučátka ještě více.Ráda se pohybuješ kolem kamen a to je to pravé,co tu je žádoucí.Těším se i na tvé nějaké příspěvky do fotogalerie a recepty.Toto by jsi měla zkopírovat a přidat k tvému prvnímu příspěvku a bylo by to v jednom a celé.Pá
Comment
Comment