Tyto stránky jsem objevila v září 2008,když jsem zůstala nezaměstnaná a seděla u počítače a hledala práci.Práci jsem na PC nenašla,ale objevila jsem správnou partu ženských,sem tam i chlapců,v čele s Ivankou Malatincovou.Není to jen o vaření,člověk se tu může svěřit se vším.
Jsem čerstvá předčasná důchodkyně,rozvedená,mám jednu dceru ( 30 let ) zdravotnickou záchranářku,zatím svobodnou.Mám odpracovaných 42 let a něco v obchodě a nebýt jistých okolností,byla bych tam dodnes.
Mám ráda : knížky,hudbu,křížovky,romantické,detektivní,dokume ntární a veseloherní
filmy,řízení auta,dobré jídlo,zpěv ( hlavně v autě,když mne nikdo neslyší-
repertoár od Kaťuši přes Za Starů Breclavů,Suchého-Šlitra,Ježka po
Nohavicu ),naše labradorky Kiru a Anie.
Nemám ráda : když se ubližuje bezbraným,politiku,politiky,vulgaritu,aroganci.rea lity
show a škraloup na mléce,brrr !
Jsem čerstvá předčasná důchodkyně,rozvedená,mám jednu dceru ( 30 let ) zdravotnickou záchranářku,zatím svobodnou.Mám odpracovaných 42 let a něco v obchodě a nebýt jistých okolností,byla bych tam dodnes.
Mám ráda : knížky,hudbu,křížovky,romantické,detektivní,dokume ntární a veseloherní
filmy,řízení auta,dobré jídlo,zpěv ( hlavně v autě,když mne nikdo neslyší-
repertoár od Kaťuši přes Za Starů Breclavů,Suchého-Šlitra,Ježka po
Nohavicu ),naše labradorky Kiru a Anie.
Nemám ráda : když se ubližuje bezbraným,politiku,politiky,vulgaritu,aroganci.rea lity
show a škraloup na mléce,brrr !
Comment