Chtěla jsem se zeptat, zda je možno dodatečně vložit pod recept fotografii.Jestli ano,tak mne prosím ,,nakopněte,, ,bo se s tím trápím druhý den. Dík
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Dodatečně vložené fotky
Collapse
X
-
Původně odeslal Iva4 Zobrazit příspěvekChtěla jsem se zeptat, zda je možno dodatečně vložit pod recept fotografii.Jestli ano,tak mne prosím ,,nakopněte,, ,bo se s tím trápím druhý den. Dík
stačí když si u Vámi napsaného příspěvku kliknete vlevo od něj na ,,upravit příspěvek,, dále klikněte na ,,do kompletního editoru,, a dále dole na ,,spravovat přílohy,,
Zkuste to a napište
Jardaekucharka.net ---> Praktická videokuchařka
-
Původně odeslal Jarda Zobrazit příspěvekDobrý den,
stačí když si u Vámi napsaného příspěvku kliknete vlevo od něj na ,,upravit příspěvek,, dále klikněte na ,,do kompletního editoru,, a dále dole na ,,spravovat přílohy,,
Zkuste to a napište
Jarda
Teď jsem na jiném PC, notebook se opravuje, ty fotky mám v Dokumentech, když na ni kliknu, dám Kopírovat, ale nejdou mi vložit. Místo názvu fotky se mi tam objeví, které soubory jsou povolené.
Povolené soubory: bmp doc gif jpe jpeg jpg pdf png psd txt zip
Nevím, jak to udělat, už jsem jeden příspěvek vymazala, protože bez vložené fotky jsem vypadala jako blázen...
Prosím, až budete mít čas, poraďte, jak to udělat, chlapi jsou momentálně pryč....
Dík moc předem.anina s.
Comment
-
Ahoj Jani, dík za zájem, já když si na něco zvyknu, že se to pracně naučím, a pak se něco změní a mi to nejde, mám problém...Prosím, jak jsi to myslela, KDY jako NEJDŘÍV otevřít? První kliknout na fotku a pak otevřít nebo naopak?
Předtím mi to šlo s tou sponkou, že se mi HNED objevily ty fotky, teď mi to nějak nejde. A já nevím, jestli to je tím, že mám nyní jiný PC nebo že mám fotky uložené jinde...Prohlížet si je můžu, i kliknout pravou myší a kliknout na Kopírovat, ale tím to končí. Budu to nějak zkoušet, dík moc za rady !anina s.
Comment
Comment