Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Nové funkce a doporučené nastavení

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Nové funkce a doporučené nastavení

    Protože zítra odpoledne odjíždím, tak ještě zítra nebo v neděli večer bych sepsal pár rad co bych doporučoval nastavit uživatelům ve svém profilu. Jedná se zejména o nastavení přístupových práv třeba k vašemu profilu (každý si muže přesně nastavit kdo (jestli jen registrovaný uživatel nebo i návštěvník bez přuhlášení) a co může vidět ve Vašem osobním profilu). Dá se tu nastavit opravdu široká škála věcí a funkcí a každý si to může přizpůsobit jak mu to vyhovuje. Některé funkce které toto fórum ještě podporuje jsem povypínal aby to pro Vás zatím bylo co nejjednodušší než si zvyknete.

    Ti kteří si budou chtít tyto věci nastavit podle svého dříve, tak můžou projít všechny kolonky s nastavením po kliknutí na svůj uživatelský panel.

    Všechno podstatné by mělo být přeloženo do češtiny ale kdyby přeci jenom něco bylo v angličtině a nerozuměli jste tomu, tak mi sem napište a já to co nejrychleji počeštím.

    Jarda
    ekucharka.net ---> Praktická videokuchařka

  • #2
    zdravím, taky opožděně gratuluju a za vše děkuju !
    Já osobně se budu prokousávat..Však víte..Z rozebraného telefonu zpátky sestavím žehličku...A pokud to půjde, obarvím si fórum na modro, mou nej barvu !!!
    Moc zdravím a dobrou ! J.S.
    anina s.

    Comment


    • #3
      Původně odeslal Jana
      Hezké dopoledne,Jardo prosím Tě jak se dostanu zpět z fora na videorecepty?Teď je tady jenom banner fotogalerie.Když kliknu vlevo na odkaz recepty a vidorecepty tak jsem zase zpět ve foru.Mám na mysli tyto odkazy.
      Recepty a videorecepty > Dotazy a připomínky k novému fóru > Dotazy ohledně nového fóra > Nové funkce a doporučené nastavení » Odpovědět na toto téma
      Děkuji
      To co vidíte za odkazy (Recepty a videorecepty > Dotazy a připomínky k novému fóru > Dotazy ohledně nového fóra > Nové funkce a doporučené nastavení)jsou odkazy (navigace) a zobrazují hierarchii témat a fór kterými jste se proklikala. Tzn. když se chcete dostat např. do pokecu, tak nejdřív musíte kliknout na ,,Ostatní,, dále na ,,Pokec,, a dále na ,,Pozvání na pokec,, a nahoře v tom oranžovém pásu se zobrazí celá ta cesta kterou jste prošla až do tématu ,,pozvání na pokec,, (Recepty a videorecepty > www.ekucharka.net fórum > Ostatní > Pokec » Pozvání na pokec ) Doufám že jsem toto vysvětlil alespoň trochu srozumitelně. JO ještě ten úplně první odkaz v oranžovém pásu nahoře Recepty a videorecepty vede na hlavní stránku fóra. Asi bych ho ale měl přepsat na něco jako Recepty a videorecepty - fórum

      Vy se ale ptáte kde najdete odkaz kterým se dostanete na stránku ekucharka.net. Zatím můžete kliknout na uplně spodní banner kterým se na vidorecepty dostanete. Časem udělám něco přehlednějšího.

      Jarda
      ekucharka.net ---> Praktická videokuchařka

      Comment


      • #4
        Nic se neděje. I já se teprve ve fóru učím (spíše si hraju s nastavení fóra)
        Spousta funkci které fórum ještě umí jsem vypnul záměrně aby zatím bylo fórum co nejjednodušší.
        ekucharka.net ---> Praktická videokuchařka

        Comment


        • #5
          Soukromé zprávy

          Jardo,prosím tě,psala jsem ti SZ a ono se mi to neodeslalo.Čím to?Píše mi "You must enter a tittle/subject!Přijatou zprávu mám jednu,ale odeslat mi nejde žádná.Díky
          Janah

          Comment


          • #6
            Původně odeslal Janah Zobrazit příspěvek
            Jardo,prosím tě,psala jsem ti SZ a ono se mi to neodeslalo.Čím to?Píše mi "You must enter a tittle/subject!Přijatou zprávu mám jednu,ale odeslat mi nejde žádná.Díky
            Při odesíláni soukromé zprávy jste zapomněla vyplnit předmět (název) té odesílané zprávy. Zároveň jsem tuto hlášku přeložil do češtiny.

            Budu čekat na Vaší soukromou zprávu
            ekucharka.net ---> Praktická videokuchařka

            Comment

            Pracuji...
            X