Protože zítra odpoledne odjíždím, tak ještě zítra nebo v neděli večer bych sepsal pár rad co bych doporučoval nastavit uživatelům ve svém profilu. Jedná se zejména o nastavení přístupových práv třeba k vašemu profilu (každý si muže přesně nastavit kdo (jestli jen registrovaný uživatel nebo i návštěvník bez přuhlášení) a co může vidět ve Vašem osobním profilu). Dá se tu nastavit opravdu široká škála věcí a funkcí a každý si to může přizpůsobit jak mu to vyhovuje. Některé funkce které toto fórum ještě podporuje jsem povypínal aby to pro Vás zatím bylo co nejjednodušší než si zvyknete.
Ti kteří si budou chtít tyto věci nastavit podle svého dříve, tak můžou projít všechny kolonky s nastavením po kliknutí na svůj uživatelský panel.
Všechno podstatné by mělo být přeloženo do češtiny ale kdyby přeci jenom něco bylo v angličtině a nerozuměli jste tomu, tak mi sem napište a já to co nejrychleji počeštím.
Jarda
Ti kteří si budou chtít tyto věci nastavit podle svého dříve, tak můžou projít všechny kolonky s nastavením po kliknutí na svůj uživatelský panel.
Všechno podstatné by mělo být přeloženo do češtiny ale kdyby přeci jenom něco bylo v angličtině a nerozuměli jste tomu, tak mi sem napište a já to co nejrychleji počeštím.
Jarda
Comment