Původně odeslal kajusa0015
Zobrazit příspěvek
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Stahování videí
Collapse
X
-
Dobrý den, bylo by možné mi také zaslat návod, jak je možné si stáhnout videa a vypálit si je na DVD? Bylo by to pro mě o moc jednodušší, kdybych se na videa mohl dívat přímo při vaření, teď musím stále odbíhat do obýváku. Předem moc děkuji.Last edited by MilanLacny; 12.01.2012, 15:57.
Comment
-
Původně odeslal MilanLacny Zobrazit příspěvekDobrý den, bylo by možné mi také zaslat návod, jak je možné si stáhnout videa a vypálit si je na DVD? Bylo by to pro mě o moc jednodušší, kdybych se na videa mohl dívat přímo při vaření, teď musím stále odbíhat do obýváku. Předem moc děkuji.ekucharka.net ---> Praktická videokuchařka
Comment
-
Původně odeslal Terrezka Zobrazit příspěvekDobrý večer chtěla bych vas poprosit jak stahnout videa?děkuji moc za odpověd
Jardaekucharka.net ---> Praktická videokuchařka
Comment
-
Původně odeslal Evik 1 Zobrazit příspěvekDobry den Také prosím o pomoc pří stáhnutí videa. Dcera nemá internet.ekucharka.net ---> Praktická videokuchařka
Comment
-
Původně odeslal Jan A. Zobrazit příspěvekDobrý den,
taky bych chtěl požádat o návod na stažení videí, děkuji
Jardaekucharka.net ---> Praktická videokuchařka
Comment
-
Původně odeslal -JT- Zobrazit příspěvekDobrý den.Vaše stránky se mi moc líbí a často na nich hledám inspiraci.K dokonalosti mi chybí jen možnost si Vaše videa stáhnout a přímo v kuchyni podle nich vařit. Chtěl bych požádat o návod na stažení videí, děkuji.
JT
Jekucharka.net ---> Praktická videokuchařka
Comment
-
Původně odeslal Looney Zobrazit příspěvekDobrý den.Směl bych taky poprosit o nějaké informace na e-mail, jak stáhnout videorecepty na pevný disk?Děkuji.
Jekucharka.net ---> Praktická videokuchařka
Comment
-
no ten kdo si bude chtít stáhnout ty videa a použít pro sebe podle mě ví jak to udělat takže soukromé zprávy nevím no...www.banan.cz webové stránky zdarma
Comment
Comment