Dnes jsem objevila Vaše stránky a jsem nadšená. Bohužel vařit neumím a nemá mě to kdo naučit, tudíž mě opravdu uchvátila názorná, přehledná a jednoduchá videa! Jsem ráda, že jsem zde našla i základní recepty, například na pomazánky Pro někoho jednoduchá věc, ovšem já zkušenosti s vařením nemám žádné. Moc děkuji, doufám, že Vaše videa budete dále rozšiřovat Pekný den.
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Skvělé stránky!!!
Collapse
X
-
Re: Skvělé stránky!!!
Dobrý den kalkulko, tak to jsem opravdu moc ráda. Já jsem tyhle stránky vlastně začala dělat, protože kamarádka něco neuměla a neměl jí kdo poradit, protože nemá maminku a chytlo mě to.
Recepty budou určitě přibývat, jenom teď o prázdninách mě syn (vkládá tam videa) odjede na tři neděle pryč, ale to uteče jako voda. Hezký den a hodně úspěchů nejenom ve vaření přeje Ivana
Ještě jestli jste si všimla, mám nové stránky http://www.topvideorecepty.cz kde jsou docela jednoduché saláty.Ivana M
-
stranky jsou opravdu super! skvela inspirace, diky!
chtela jsem se zeptat, funguje tu nejaka moznost davat si recepty k oblibnym? podivala jsem se zatim asi na 5 z nich a nektere me hodne zaujaly, ale mam strach ze to do te doby zapomenu zadne takove funkce jsem si tu nevsimla, tak kdyby nahodou, bylo by to skvely!
Comment
-
Původně odeslal deexiestranky jsou opravdu super! skvela inspirace, diky!
chtela jsem se zeptat, funguje tu nejaka moznost davat si recepty k oblibnym? podivala jsem se zatim asi na 5 z nich a nektere me hodne zaujaly, ale mam strach ze to do te doby zapomenu zadne takove funkce jsem si tu nevsimla, tak kdyby nahodou, bylo by to skvely!
Nevím sice co používáte za prohlížeč ale když si kliknete na Záložky(u mozilly) a nebo oblíbené (u exploreru), tak se tam dá vytvořit složka a do ni si uložte Vaše oblíbené stránky s recepty.
Není to ideální řešení ale funguje to
Jaroslav Malatinec Admin
Comment
-
:P Ahoj Ivanko, ke stránkám jsem se dostala přes sestru. Má to jednu nevýhodu - strávím teď u počítače hodně času. Teď vážně je to moc super!!!!!!! Dalo by se říct, že jsem zkušená kuchařka a v pečení také žádný nováček, přesto zde nacházím stále kupu nových inspirací. Jen tak tak dál !!!!!! Přeji Ti zdravíčko, pohodu a stále kupu inspirací.
Comment
Comment