Dobry den pani Ivano, chtela jsem se zeptat, zda neplanujete natoceni videa jak vykostit kure. Dekuji
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
jak vykostit kure
Collapse
X
-
Re: jak vykostit kure
Ahoj kuchařinky, koukla jsem se na net, jak vykostit kuře a našla jsem video jednoho učiliště, kde je to názorně zobrazené, tak tady je adresa: http://jaknato.soustursova.cz Další postup je klik na kuchař, další klik na úpravu drůbeže, pak klik na kostění drůbeže - zarolujeme až dolů na stránku a tam je napravo video - přehrát a je to.
Comment
-
Liduško, zhlédla jsem vykosťování kuřete. Já ho vykosťuji z prsní části, mě se zdá, že je to z té prsní části jednoduší a taky nechávám kosti od nožek na skeletu. Ale to si musí každý vyskoušet sám, opravdu to není nic těžkého a určitě to každá trochu šikovná kuchařka zvládne. Jsi hodná, že jsi to tam dala, aspoń to ostatní uvidí. Věrka. :P
Comment
-
Dobrý den, tím zkopírováním adresy akorát docílíte toho že, se Vám ta webová stránka otevře v úplně novém okně. Myslím že problém bude v tom jaký prohlížeč používáte (explorer, firefox nebo opera). Mě to např. ve firefoxu nechodilo a chtělo to instalovat nějaký zásuvný modul ale když jsem to spustil v internetu exploreu (i když ho nepoužívám a nemám ho rád ), tak to v něm fungovalo .Autoři radši měli použít přehrávač z flashe jaký máme my na stránkách tam nehrozí takové problémy s kompatibilitou. Admin
Comment
Comment