Re: Kdo má mít možnost podívat se do naší FOTOGALERIE
Protože nepročítám fórum ,,pozvání na pokec,, ve kterém se rozjela velká diskuse a tak samozřejmě nevím o čem si tam povídáte. Jestli že se tam diskutuje občas o citlivých informacích, tak jsem schopen to fórum bez problému zpřístupnit pouze registrovaným.
Jelikož se ale může kdokoliv zaregistrovat, tak si ty příspěvky stejně bude moct přečíst.
Mám tu ještě nějaké možnosti jak to vyřešit:
Zpřístupnit fórum pouze vybraným dosud diskutujícím členům- Toto řešení mi nepřijde zas až tak vhodné protože by se už nikdo jiný nemohl připojit!! Podle mě by toto řešení zapříčinilo pomalý úpadek.( je to ale můj názor)
Pokud někdo někomu chce sdělit něco soukromého, tak bych doporučoval poslat dotyčnému ,,soukromou zprávu,, která se nezobrazí nikomu jinému.
Už mě nic jiného nenapadá a tak kdyby měl jiné řešení nebo názor tak ať ho napíše.
O diskusi na tohle téma tedy nevím. Jestli někde proběhla a někdo řekl že to nejde tak nevím ...
Jde spousta věcí o kterých se dozvídám poprvé i já
Původně odeslal iris
Jelikož se ale může kdokoliv zaregistrovat, tak si ty příspěvky stejně bude moct přečíst.
Mám tu ještě nějaké možnosti jak to vyřešit:
Zpřístupnit fórum pouze vybraným dosud diskutujícím členům- Toto řešení mi nepřijde zas až tak vhodné protože by se už nikdo jiný nemohl připojit!! Podle mě by toto řešení zapříčinilo pomalý úpadek.( je to ale můj názor)
Pokud někdo někomu chce sdělit něco soukromého, tak bych doporučoval poslat dotyčnému ,,soukromou zprávu,, která se nezobrazí nikomu jinému.
Už mě nic jiného nenapadá a tak kdyby měl jiné řešení nebo názor tak ať ho napíše.
Původně odeslal Jaruš
Jde spousta věcí o kterých se dozvídám poprvé i já
Comment