Nevím, jestli tato kolonka už někam nepatří, ale napadlo mě toto téma u Utopenců, naložený Hermelín je taky bašta, ale nevím, jestli se můj nápad ujme... To jen tak, tak snad to neva...
Ahojky Ivanko, já myslela naložené věci, co se " musejí " nechat trochu uležet... Ale pokud Utopenci, Hermelín, Kozí sýr naložený do " něčeho " a uležený se bude psát do Nepečených slaných, nebudu se bránit a přizpůsobím se. Pa.
Ivanko, dík za ochotu. U těch utopenců je třeba napsaná kolonka Různé, a že to pak bude roztříděno do jiných kategorií. Tak proto mě napadla konkrétní kolonka. Nakládat se dá hodně věcí, tak by to tam bylo nějak pohromadě... Zdravím.
Modrásku Ty tvoje napsaný věci jsou vpořádku, ale já si musím pročíst kolonku slané nepečené a když tam bude něco naloženého, tak to přendat. Tak teď je to určitě jasný. Takže se omlouvám za nedostatečné vysvětlení
Modrásku Ty tvoje napsaný věci jsou vpořádku, ale já si musím pročíst kolonku slané nepečené a když tam bude něco naloženého, tak to přendat. Tak teď je to určitě jasný. Takže se omlouvám za nedostatečné vysvětlení
Ivanko, nic se neděje, jen mě v kontextu nějak tvá minulá věta zmátla, co chceš přehazovat. Holt někdy mám i v češtině dlouhé vedení. Pa a dík i Jardovi za kolonku .
Comment