Opravdu zajímavé pomůcky na výrobu dortů -na dobírku http://eshop.timidekor.cz/
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Zajímavé pomůcky na výrobu dortů
Collapse
X
-
Re: Zajímavé pomůcky na výrobu dortů
Dobry den kucharinky a cukrarinky,
zajimave a krasne pomucky k dortum maji na http://www.wilton.com .
Neni to levna zalezitost,ale clovek si opravdu vybere a kdyz je trosku sikovny,tak to i vyuzije a poradne se vyradi.Preji pekny den.Renda
Comment
-
Tak jsem byla v obchodě Fiala, na www.fialapraha.cz a musím říct, že super. Tolik krásných věciček, ještě, že jsem si prozřetelně nevzala moc peněz . Mají tam spoustu vykrajovátek na marcipán za přijatelnější ceny, které na webu ani nemají. Už jsem napsala Ježíškovi, aby přispěl. Mám mu poslat odkaz, prý se na to podívá. :P :P :PKamila
Comment
-
DOBRY DEN PAN MILKAD1,MATE PRAVDU V TOM,ZE JE TO DRAZSI A Z DALEKA.JA ZIJI V USA A TADY JE TO ZA PAR BABEK,ALE KDYZ SE TO PREPOCTE,TAK JE TO DRAHA ZALEZITOST.VERIM TOMU,ZE I V CR JE PLNO OBCHUDKU A PRODEJEN,KDE SE DAJI SEHNAT KRASNE A LEVNEJSI CUKRARSKE DOPLNKY.PREJI PEKNY DEN.RENDARenda
Comment
-
Rendo, u nás je to trochu složitější....těch dodavatelů tu zase tak moc není, něco je levnější, něco dražší. Trochu se pečení dortů věnuji a když to tak spočítám, tak těch dodavatelů cukrářských pomůcek je tu v republice myslím pět, alespoň tedy, co vím. I oni samozřejmě objednávají ve světě a samozřejmě se to pak promítne ve výsledné ceně . Já být v USA, to bych se vyřádila....máte tam totiž úplně jiný výběr pomůcek, než se nabízí tady. Třeba patchwork nebo silikonové formy tady dorazily asi před dvěma měsíci. To samé platí i o pudrových barvách
Hezký den a zdravím do USA
Comment
-
Ahoj Irenko.
Dekuji za pozdrav.Mas pravdu v tom,ze tady je takova spousta vyrobku a to bud na vareni nebo peceni,ale i na ten pacvork.Moje sestra se venuje siti a tak o tom pacvorku neco vim.Mamka se zase venuje peceni a uz jsem ji toho zde nakoupila spoustu a nemuze si to vynachvalit.Ja bych take rada pekla.Nejsem zkusena pekarka,ale posledni mesice me to zacalo bavit a to hlavne,protoze cokoliv jsem zatim upekla,tak vsem chutnalo.Nechci se chvalit,ale je to tak a mam ze sebe radost vzdy,kdyz se mi neco povede.Ja mam vsak jiny problem.Nejsou zde takove druhy mouk,jako je tomu v CR a take je to s tukem na peceni nebo se tu vubec nikde neda sehnat 100% tuk.Po sesti letech jsem sehnala v obchode celer na svickovou.Ani nevis,jakou jsem mela radost.Jeeeeee.Nezlob se,ze ti tykam,ale to tykani mi jde lepe.Snad se nebudes moc zlobit.Treba bych ted chtela udelat roladu,ale Ivanka tam dala solamyl - ten tu nemam,tak nevim nevim,jaky ten tzv.piskot upect.Mej se zatim krasne a jestli mas nejake dobre,ale ne moc narocne recepty na peceni,tak mi napis na semii@seznam.cz.Dekuji a preji ti krasny den a posilam pozdrav z Floridy.Papa RendaRenda
Comment
-
Ahoj Rendo,píšeš, že v USA nemáte solaml, je to vlastně bramborový škrob. Vím, že v některých receptech u nás se používá i kukuřičný škrob.Třeba se dá sehnat u Vá spíš ten.Američani jsou na kukuřici. Jde o to, že to těstíčko je pak troch jemnější. Jinak se dá použít jen mouka, prostě o trošku víc než, když je to se solamylem.Jám dělám roládu bez solamylu, jen s moukou a je taky dobrá. Ženská si vždycky nějak poradí. Horší je to s tím celerem, to už jem od někoho slyšela, tedy bez svíčkové bych asi umřela. Zdravím Hanka P.HankaP
Comment
-
Ahoj holky(Ivaver a Hana).Dekuji vam za vase rady.Bramborovy skrob tu opravdu neni,ale sehnala jsem ten kukuricny.Mam z toho radost.Podivam se jeste po tech nazvech co jsi mi napsala ty Ivaver .Co se tyka svickove.Mela jsem moznost vyzkouset svickovou bez celeru a neda se to jist.Me to tedy nechutnalo.Take jsem mela moznost ochutnat svickovou z celeru(zelene nate),ale take to neni ono.Nase kuchyne je vyborna a zde je opravdu problem se surovinama.Tyka se to tuku,koreni apod.....Budu se muset vypravit do ceskeho obchodu,ale neni tam vse co bych chtela.Bohuzel,ale aspon neco ceskeho tu mame.Krasny den holky.RendaRenda
Comment
-
Hančí, dobrý večer. Dívala jsem se právě na ty stránky timidekor. No, Ivanka píše, že by se vyřádila. Já už po projítí fotek jen svatebních dortů mám po vzoru I.P.Pavlova sliny a jazyk až na vestě, jak ten náš čokl, nestvořila bych to ani kdyby mi ručičky ozlatili , ale hergot, kvůli tomu dortu, bych se snáď ještě jednůc aji vdala!!! Je to prostě jedním slovem nádhera!!
Comment
Comment