Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Jiné webové kuchařky

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Jsem tady nová a mám prozbu jestli někdo nemáte odšťavňovač ruský 3patra hliníkový,bohužel jsem měla návod ale stratila jsem ho,nemohl by jste my někdo pomoc.

    Comment


    • #17
      Původně odeslal Hančí Zobrazit příspěvek
      Jarmilko,tak ty stránky Zandule nemaj chybu,strávila jsem tam dnes několik hodin,jsou tam príma dobroty.....a je to hlavně přehledné....a s obrázky...díííky
      Hančí ,jsem potěšena,že se ti stránky líbí.
      Jarmila.M

      Comment


      • #18
        Ahoj, já taky nějčastěji chodím sem, i několikrát za den Když teď o víkendu jste předělávali server a nešly mi Vaše stránky spustit začínala jsem být zoufalá . Ikdyž jsem tu teprve krátce, začínám na Vás být závislá Souhlasím že je tu příjemná domácí atmosféra.
        Jo a k tématu, mám olíbenou taky jednu webovku http://www.apetitonline.cz/, kupuju si jejich časopis, teď je sice v něm čím dál míň receptů a čím dál více reklam, ale když něco podle nich uvařím, vždy to vypadá jako na obrázku a nikdy mě nezklamala ani chuť.

        Hanka

        Comment


        • #19
          Jiné webové kuchařky

          Přečetla jsem si Vaše odkazy jiné web stránky, paráda, myslím si že každá z nás brouzdá po internetu a sále se snaží něco nového objevit, ale jak už napsala některá z Vás, tyto stránky jsou opravdu takové domácké a hlavně ty pokecy k tomu jsou supr.

          Nevím jak Vy, ale já jsem zatížena na recepty s fotkou, člověk aspoň vidí výsledek, myslím si že všeobecně jsou tyto recepty víc sledované než když je jenom text.
          I když taky záleží na obrázku, pokud čtu recept o kterém autorka básní a pak je u toho fotka z časopisu, tak si myslím svoje, raději nedokonalý obrázek z kuchně.
          Zároveň se ale musím přiznat, že to říká ta pravá, protože s vkládáním fotek nejsem zatím moc kámoš, ale snažím se na tom pracovat..
          Last edited by Alena V.; 24.10.2009, 19:01.
          Alena V.

          Comment


          • #20
            Naše stránky

            Ahoj, posílám odkaz na naše stránky. Najdete tam nejen recepty, ale i spoustu dalších věcí. Odkaz je www.mujplan.cz a když budete chtít, můžete přidávat vlastní postupy, budu ráda když se k nám přidáte. Majda
            Mám ráda mujplan a scrip

            Comment


            • #21
              Díky za inspiraci.

              Comment


              • #22
                babiččiny recepty

                Comment


                • #23
                  Ja moc ráda sleduji vartesmajklem nebo https://www.youtube.com/user/Vartesmajklem/videos , je sympatický Kanadian - ale bydli tady a dokáže zvednout náladu

                  Comment

                  Pracuji...
                  X