Oznámení

Collapse
No announcement yet.

POMŮCKY K VAŘENÍ

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • POMŮCKY K VAŘENÍ

    Ivanko nezlob se,že mám takový hloupý dotaz ale ráda bych si koupila tu bílou plastovou misku,kterou hodně používáš třeba na zadělávání atd. a když jsem se dívala v obchodě tak ji mají,ale asi tři velikosti. Můžeš se mi podívat zespoda ma misce je uvedený průměr jak velkou používáš? Já jsem si vyhlídla 26,ale nechci si kupovat malou nebo zbytečně velkou. Ještě jednou se omlouvám,že tě obtěžuji takovou malicherností. A děkuji za odpověd. Emka.
    Papa EMKA

  • #2
    Re: POMŮCKY K VAŘENÍ

    Ahojky Emko, určitě neotravuješ. Já mám taky tu 26 cm velkou, ale radši používám tu 24 cm velkou. Téměř nikdy nedělám víc těsta, než na celý plech a tahle stačí. přeji ti hezký dnešní den i když asu deštivý. Ivana Malatincová :P
    Ivana M

    Comment


    • #3
      Re: POMŮCKY K VAŘENÍ

      Ahoj Ivanko,tak jsem si dneska konečně koupila tu misku. Dala jsem na tebe a koupila 24. Děkuji za pomoc při výběru. Ted´ještě řeším vál na těsto. Jestli si mám koupit dřevěný nebo ne. Doposud používám vál silikonový od Tescomy (vypadá jako taková tenká podložka,která jde různě ohybat) Není to špatné(hlavně na skladování,nazabere žádné místo,protože se stočí do malé roličky),ale své mouchy má. Jak je tenký tak mouka padá na všechny strany,a bojím se na něj třeba položit horký plech z trouby,aby se mi nějak nenarušil i když je silikonový. To u toho dřevěného se nemusí nad ničím přemýšlet. Tak nevím jestli investovat do dřevěného nebo jít s dobou a zůstat u silikonového. Budu moc ráda,když mi ty i děvčata napíšete také svůj názor a a jakým válem máte zkušenost vy. Předem díky.
      Papa EMKA

      Comment


      • #4
        Re: POMŮCKY K VAŘENÍ

        Já nevím jak kdo,ale ten silikonový je malý.Já potřebuji rozmach při válení těsta,nebo dělání koláčů či dortů a tak nejlepší vál je sám stůl.Ani dcery už to válem neřeší.Ušetříš a koupíš si něco mnohem důležitějšího než je vál.To je samozřejmě můj názor,třeba to někdo se mnou nesdílí,ale já to tak dělám a basta... Jaruš

        Comment


        • #5
          Mám zkušenost s oběma a dávám přednost dřevěnému, když jsem válela na silikonovém, tak se to mnohdy celé zdvíhalo, pak při vykrajování jsem jej dokonce prořízla, zlatý dřevěný.
          Wendy

          Comment

          Pracuji...
          X