Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Bramborové knedlíky

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Bramborové knedlíky

Prosím o radu.Máme rádi bramborové knedlíky,ale při jejich přípravě se mi uprostřed válečku utvoří vzduchový ,tunel,.Nevíte náhodou někdo co s tím aby se to nestávalo?Děkuji

To se mě nikdy ještě nestalo a nebojíš se na ně víc máčknout. Nebo když si nejsi tak jistá s knedlíkama, tak dělej špalíčky .
    Věrka.

Comment

váleček pomačkej rukama a zase zaválej do hladka.
      MARUŠKA

Comment

Možná máš moc husté těsto. Já dělám většinou koule, velikosti tenisáků, tak dělala moje mamka.
        Renata

Comment

Zdravím, já dělám bramborové knedlíky z bramborového těsta a ještě se mi to nestalo. Já je sice moc nemusím, ale rodina by se po nich utloukla.

Comment

To se stane při vyvalování.Já je dělám menší a více přitisknu a potom už jen lehce vytvaruji.

Comment

Dobrý den také mám problém při vaření bramborových knedlíků.Když je vytahnu z vody jsou takové oslizlé čím to je? Kamarádka tohle nikdy nemá a vaří je jako já.Jitule

Comment

Dobrý večer,
                já bych je možná zkusila udělat užší, pak se nebudou vařit tak dlouho a nemusely by se na povrchu jakoby rozvářet.
                Zuzana

Comment

Aby br.knedlík byl hladký je dobré hotovou šišku vyválet nakonec v Solamylu
                  Alena J

Comment

Já myslím,že je na těstě moc mouky a ta potom se ovaří a je to oslizlé.

Comment

Pracuji...
                    X