Oznámení

Collapse
No announcement yet.

S Alenkou do říše divů- sraz 2011

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • S Alenkou do říše divů- sraz 2011

    S Alenkou do říše divů…léta Páně 2011 a to o jedné sobotě….
    Na sraz s e-kuchařkami jsme se již dlouho těšily….Alenka, já a Láďa, které říkám Lálí. Musím předeslat, že Alenka je vynikající šofér a tak jsem v 9 ráno šlapala chodník před mým domem . Přijela ještě 5 min, před….Letos, oproti loňsku, jsme se příliš nezdržovaly…… vloni totiž byly zrovínka volby a tak jsme absolvovaly ještě cestu k volební místnosti, Ála vhodila svůj hlas….to letos nebylo, pouze jsme nabraly cestou Ivču , její dceru a Lálí.
    Cesta byla příjemná a šoférka zcela profesionální…..ty vole, kam to jedeš…a na co ten přede mnou čumí…na baráky…nejseš architekt !!! a tak si povídala s ostatními účastníky provozu, ale i s námi… kolikrát nebylo poznat, s kým vlastně mluví.
    Dále musím podoknout, že mému muži , zvanému.. despotka<byl vloni odebrán ŘP, protože nasbíral body …. Plný krásný počet a Alenka nechápala…..
    Takže, když se otáčela přes plnou čáru v matičce Praze, jen jsem zařvala…“ to by despotka neudělal !!!!„ ale jí to všechno prošlo a tak jsme se dostaly zdárně na místo určené. Sice jsme jely pár metrů po pěší zoně, ale v Praze se dějí horší věci !!
    Sraz s děvčaty byl krásný, a taky byl krásný výlet na Staromák, kam nás Alenka odvlekla, zrovna, když mě začalo chutnat víno….projekce na Orloji byla nádherná.
    Zpáteční cesta byla poměrně klidná, až na mlhy, které se podél Labe vyskytly a Alenka jen klidně poznamenala, že ve tmě vidí hovno a v té mlze ještě větší.
    Nakonec jsme štastně dorazily…nejprve jsme vypustily Lálí, pak zajely k domu její dcery Ivči a tam jsem čekaly, až Ivča, coby dítě, zapluje bezpečně do baráku, neboť Alenka matka, se obávala přepadení. Mě však vyklopila před barákem a vůbec nečekala, zda dojdu nepřepadená a neznásilněná domů.
    A tak se těším na příští rok, moc ráda zase pojedu s Alenkou….do říše divů.
    Last edited by iris; 28.10.2011, 08:32.
    Iris

  • #2
    Iris,to je nádherně sepsaný příběh.Závidět ti mohou jen ti,kteří s vámi nejeli.Hlavně,že se těšíš na příští rok,ale to my všichni.

    Comment


    • #3
      Krásně jsi to napsala, stačilo mi s Alenkou jet jen z Michle do Kotvy, abych poznala její parádní styl jízdy i s patřičnými komentáři .
      Blanka

      Comment


      • #4
        Vy toho naděláte,
        to jste nezažily mé hodiny jízdy s žákem, když jsem jezdila coby učitelka autoškoly.
        Alena J

        Comment


        • #5
          Iris, ty jsi úžasná vyprávěčka, vtipné, akorát tak dlouhé, aby se člověk v textu neztratil, fakt suprovní

          Alenko, tady se potvrzuje, že řidič, ten těžký chleba má, ty musíš mít nervy jako špagáty, když si představím to rozjuchané osazenstvo, to by myslím, ani houkající vlak nepřehlušil
          ZDENY

          Comment


          • #6
            Iris, díky za sepsání zážitků.
            Alenko, škoda, že nejsem z Ústí,určitě bych jela s Vámi, pokud bys mne vzala.
            Mirka

            Comment


            • #7
              Krásný počteníčko a aspoň jste měly po cestě trochu rušno a veselo.
              Věrka.

              Comment


              • #8
                Stvrzuji tímto pravdivost Irenčinných slov. Vše bylo tak jak zde vypověděla. Nic si nevymyslela. Tak přísahám !!
                Láďa

                Comment

                Pracuji...
                X