Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Nějaká rada k čičinám???

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Nějaká rada k čičinám???

    Ahoj máme doma 11 měsíčního perského kocourka,je to miláček rodiny a hlavně musím podotknout, že i ten nejhodnější. Před vánoci jsme mu pořídili tehdy 2-3 měsíční perskou divošku. Bohužel nevíme jak na ně,stále se nechtějí kamarádit.Malá prská ,syčí a já nevím co ještě,on vlastně nedělá nic jen když se mu zlíbí tak zavrtí zadečkem a vystartuje jako na lov, v ten moment kotě lehne, stáhne ocásek a spustí, to si nedá náš chlapák samozřejmě líbit tak si jen tak sekne.Ale to je vše......pohromadě sami být nemůžou. Poradí mi někdo jak na ně? Děkuji
    Attached Files

  • #2
    A nežárlí? To oni umí. Časem si zvyknou, uvidíš. Hned to ale nebude.
    Jana H.

    Comment


    • #3
      Lado, já měla taky dva, ale kocoury... jeden byl kastrovaný. Když jsme donesli toho mladšího, trvalo to docela dlouho, než si na sebe zvykli. Oni si musejí ujasnit dominantu.
      Tak vydrž Potom se milovali, spali do sebe zamotaní, hráli si a bylo to krásné a doma jim nebylo smutno, když byli dva a my v práci.. Až do doby .... cca týden před smrtí toho strašího, ten mladší to cítil a začal na staršího prskat a vyhýbat se mu, Věděl, že umře za pár dní !!!!!! My nic netušili.
      Tak vydržat !!! Oni si to mezi sebou ujasní ahoj
      Iris

      Comment


      • #4
        neporadím, ale je to nádherný párek
        Ivana M

        Comment


        • #5
          děkuji za rady....jsou to prostě zlatíčka.Myslím si, že nejhorší co děláme je že kluci (18,15 let) si malou berou do pokoje a je vlastně celou dobu s nima,Jukýnek za dveřmi fňuká a když zahartusím já a pustí do pokoje i jeho okamžitě ta malá herečka lehne na záda a prská, tak ji zase ten starší synátor vezme a ťuťu ňuňu aby se jí náhodou něco nestalo.No budu muset nejdříve vyřešit tohle.....ještě jednou díky...)

          Comment


          • #6
            Tak bohužel, nám zůstal kočičí brácha se ségrou a ta potvůrka, čím je starší( 8 let), tím ho více fackuje. On je moula a nechá si to líbit, zato kamarádí s psíkama. Tak držím palce, ať si zvyknou.
            Renata

            Comment

            Pracuji...
            X