Jani,já se ti vůbec nedivím,zvíře kolikrát chybí víc jak člověk..My měli hodně psů,když jsem byla malá,táta je pejskař a máma taky.I tři naráz v pražském bytě..Ale jen jeden byl pro mě Pan pes.Měli jsme ho od mých 5 let od štěněte,v 10 ho srazilo auto.Byl to ratlík,s papírama,ale nějaký nepovedený kousek,poslední co jim zbyl a moc krásy nepobral,proporce měl taky trochu nestandardní,ale byl úžasnej..Po něm mi ze všech psíků přirostla takhle k srdci až Sára.
Rozkousaná bouda.Míša byla mazaná.Naše Sárina zase sežrala půl dveří od chlíva,kde nocuje,aby se dostala ven..a kus dřevěného plotu,kterým byla občas oddělená na zahradě od kytek a od prádla.To jsme museli navečer otravovat veterinářku,protože ho měla kus v zapíchlej v patře..Prostě jsou vlčáci psi společenští.
Rozkousaná bouda.Míša byla mazaná.Naše Sárina zase sežrala půl dveří od chlíva,kde nocuje,aby se dostala ven..a kus dřevěného plotu,kterým byla občas oddělená na zahradě od kytek a od prádla.To jsme museli navečer otravovat veterinářku,protože ho měla kus v zapíchlej v patře..Prostě jsou vlčáci psi společenští.
Comment