Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Parfém pro přítelkyni

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Parfém pro přítelkyni

Ahoj,
    chtěl bych se zeptat a poprosit o tip na dárek. Rád bych na letošní Vánoce koupil pro přítelkyni nějaký dražší parfém. Mohli by jste mi prosím doporučit nějakou značku na který se zaměřit ať po obchodě nelítám jak poblázněný? Předem moc děkuji
    Satelitní komplety | Karta Skylink | Kontaktní čočky | Přírodní vitamíny | Hodinky | Vrtačka | Satelitní přijímače | Skate shop | Dámské hodinky | Pánské hodinky | Dětské hodinky | Poháry | Pružinová houpadla

Kuzmo11, zdravím.
    Pokud nevadí můj náhled, tak "boty a parfém (vůně) by se měly vyzkoušet". Každému nevoní to samé, na každém stejná vůně voní jinak. Myslím si, že přítelkyně má nějakou oblíbenou vůni? Kterou používá nebo by si ráda koupila? Jestli má radši svěží, ovocné, květinové nebo "těžší" vůně? Já kupuju manželovi z Avonu (tím nechci propagovat) Blue, ale nechala jsem mu přivonět, a jemu to vonělo, potom jsem mu koupila i sadu. Já si taky kupuju svoje oblíbené vůně, podle barvy a musí mi sedět. (Pur Blanca, Perfect Cotton, Salma Hayek - Always) Kolegyně si zase kupují ty červené a fialové, které mi nevoní, ale na nich mi nevadí.
    Jinak z obchodu mě zaujal mimo jiné Adidas - žlutá barva nebo Chanson.
    Některé vůně vynechávám, pokud jedeme někam s manželem, protože nesedí jemu, i když mi voní.
    Když jdeme na ples, naše heslo je "nastříkej se a uteč" takže se chystáme každý v jiné místnosti.
    Vím, že jsem neporadila přímočaře, ale věřím, že si poradíš.
    Nejlepší by asi bylo, kdyby vůně voněla vám oběma. Třeba projít obchod spolu a zakotvit u parfémů?
    Tak ať se zadaří s výběrem...
    anina s.

Comment

To vůbec nevadí, máte naprostou pravdu. Parfém se prostě musí vyzkoušet, bez toho to prostě nejde. Přítelkyně má radči právě takové lehčí vůně a i mě to volí hezky. Proto mi právě kamarádka co pracuje v olomouci v obchodě s parfémy doporučila tento:
      Třeba to někomu pomůže jako inspirace. Já to během dneška nebo snad zítřka zvládnu obchodit a dám vědět co jsem vybral
      Last edited by Ivana; 24.01.2011, 23:14.
      Satelitní komplety | Karta Skylink | Kontaktní čočky | Přírodní vitamíny | Hodinky | Vrtačka | Satelitní přijímače | Skate shop | Dámské hodinky | Pánské hodinky | Dětské hodinky | Poháry | Pružinová houpadla

Comment

Pravda

Původně odeslal Bohunka
        aHOJ,HEZKEJ WEB O PARFÉMECH JE WWW.AROME.CZ.Nejlepší je vybrat si po netu, můžeš si najít nejnižší cenu, v klídku. V obchodech jsou úplně jiný ceny. Když píšeš dražší, tak asi myslíš dražší, tedy né z běžné drogérky nebo prodejních systémů jako Oriflame, LR, Avon a tak. Ono tedy někdy jsou ty kvalitnější parfémy přes net levnější, než ty méně kvalitní koupené jinak. Já dotsanu něco od Salvator Dalí, a to je zrovna kvalita za hezkou cenu.Moje oblíbená je Eclat d Artpege, ale nemá nic moc výdrž.
        To je pravda, AROME je moc hezky udělaný web. Já osobně nakupuji a mám ozkoušen eshop www.parf.cz , tak kdyby někdo jiný potřeboval, můžete zkusit

Comment

Mě jako ženské voní Be Delicious od DKNY, tady http://www.parf.cz/obchod/damske-par...da-100-ml.html

Vím, že kamarádky, co ho vyzkoušely byly spokojené, ale není to pravidlo. Žena dá na svůj názor a vkus, ale když to má být překvapení... leda vypozorovat, co se jí líbí.

Comment

You have did a good job!
            Guild Wars 2 Gold
            Diablo 3 Gold
            RS Gold

Comment

Dobrý deň, kuzma 11, ešte stále zháňate parfém?Ak Vám nebude vadiť, poradím Vám.Ak je Vaša partnerka športovo, dynamickyzaložená nepohŕdne toaletnou vodou Adidas Fresh Esca Pe, ak je romanticky založená, zavďačíte sa nebeskou Laura Biagotti Laura, vo forme slzy.Veľa zdaru pri výbere, praje Dorka
              Last edited by Dorka; 25.07.2013, 11:19. Reason: vypadnuté písmenko

Comment

Rád bych na letošní Vánoce koupil pro přítelkyni nějaký dražší parfém. Mohli by jste mi prosím doporučit nějakou značku na který se zaměřit ať po obchodě nelítám jak poblázněný? Předem moc děkuji ..???
                GuL

Comment

Taky si myslím, případně si může přítelkyně parfém vyměnit za nějaký, který bude víc podle jejího vkusu

Comment

Ahojky , vôňa ako čarokrásny bozk evokujúca romantické stretnutie/teda v mojej predstave/,krásu nežného objatia...Blumarine Innamorata Lovely Rose, 30ml EdT, 44 eur 50ml, 60 eur.Krása.

Comment

Tak jak dopadl parfém? docela by mě to zajímalo. Sleduju to fórum už pár dní a stejně se nic neděje
                      "Nakreslím si svět tužkou, která nemá tuhu. Napíšu o tom světě knihu, která bude bez písmenek. Pojmenuju ho jménem, které nikdy nikdo nevysloví. A budu tam žít, když budu spát " - Rohliczek

Comment

Ahojky Rohliczek, hej, ale dobre, že sa pýtaš. Moja priateľka tento rok darovala svojej dcérke Jeanne Lanvin Couture. My tiež tak sondujeme spolu svet vôní, aspoň, ak to peňaženka dovolí.Je to dosť výrazná vôňa s nábojom drzosti, ktorá, ale nepotláča eleganciu a túžbu po cite. Predstav si, že mladej rebelke sa zapáčila. To je fajn, nie?
                        Ahojky

Comment

Já si vybrala k Ježíšku Cucci ENVY ME,krásné voní, je francouzský, v akci za 800 Kč a PERCeive Dew od Avonu za asi 420 v akci.
                          MARUŠKA

Comment

Ahoj Dorka zajimavé , Kupoval jsem přítelkyni 29637_cf93b7c8d6608df7cfebc8410393e723.jpg voní parádně, taková jemná a přitom výrazná.. nevěděl jsem co, tak jsem vsadil na něco lehčího
                            "Nakreslím si svět tužkou, která nemá tuhu. Napíšu o tom světě knihu, která bude bez písmenek. Pojmenuju ho jménem, které nikdy nikdo nevysloví. A budu tam žít, když budu spát " - Rohliczek

Comment

Krásný víkend všem .To počasí je je akorát na nemoci. Tak nějak se v rodice střídáme. Pavle, krásné narozeniny

2616_l.jpg
                              Iris

Comment

Pracuji...
                              X