Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Přání

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Přání

    Všem přeji, sice opožděně, ale od srdce hlavně hodně zdraví, štěstí, spokojenosti a lásky. Dál velice děkuji panu Jardovi, který mě provedl úskalím opětovného přihlášení, protože jsem technický antitalent. Ivance vřelý dík za to, co pro nás dělá a jak to dělá. Spoustu věcí podle jejích videí jsem už dělala, k velké spokojenosti celé rozvětvené rodiny. Navíc její průvodní slovo navozuje atmosféru vaření s kamarádkou, narozdíl od nejmenované akce kterou jsem zahlédla v TV a krom toho, že to nebylo vaření pro normální rodinu, z toho přímo čišela afektovanost a neupřímnost. Ivanko, jen tak dál.


    Velký dík Jana K.

  • #2
    Za přání děkuji a to nejenom já No byla tady nějaká paní profesorka, ale té to děvčata rozmluvila a vysvětlila, že se takhle mluví ve většině domácností a já jí napsala, že starého psa novým kouskům těžko naučíš.
    Ivana M

    Comment


    • #3
      Ahoj devcata. Tak jsem se vratil z dovolene a uz jsem u vas. Preji vsem do noveho roku hodne zdravi, stesti atd. Ivance spoustu bajecnych receptu at se mame kde inspirovat a vsem DOBROU CHUT!
      Barbus

      Comment


      • #4
        Aj ja Vás všetkých zdravím a oneskorene prajem všetko dobré do nového roku, veľa zdravia, šťastia, úspechov doma i v práci.
        Vám pani Ivanka mnoho výborných receptov, ktorými obohacujete jedálniček v našich domácnostiach. Vaše dobroty som vyskúšala - hneď po príchode domov na Slovensko -marokánky, len majú jednu veľkú chybu: sú tak strašne, ale strašne dobré, že sme ich zjedli ako prvé. Veľmi nám všetkým chutia. Potom som vyskúšala arašidové a kávové cukroví - tiež fajn, je to pre nás novinka. Tie arašidové som mohla naplniť plnkou ako sa tu píše v diskusii, tak nabudúce.
        Majte sa krásne nielen dnes, ale po celýýýýýý rok.
        Praje IvanaN (už zasa z Ríma)
        IvanaN

        Comment

        Pracuji...
        X