Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Televizní vaření

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Televizní vaření

    Jak tak sleduji, tak se nějak rozmohly televizní pořady s tématem vaření.Které z těchto pořadů sledujete rádi,které méně?
    Osobně se mi líbí ,,Ano,šéfe!,, -,,Kluci v akci,, a ,,Kuchařská pohotovost,,.
    U mne vede Zdeněk Pohlreich,nenechám si ujít žádný díl.
    Iva4

  • #2
    Ahoj Ivi, pokud mi vyjde čas, tak ráda sleduju "Kluci v akci", "Kuchařskou pohotovost" a TV Paprika. "Ano, šéfe!" pro mě upřímně není můj "šálek kávy".
    Tak papa do Skotska.
    anina s.

    Comment


    • #3
      Děvčata a klucí, mě okouzlil Ital v kuchyni i když asi podle něho nebudu nic dělat, ale je fakt moc roztomilý a jak vaří v tom svetru, o je paráda. No fakt se mě líbí. Kluky v akci taky můžu, na kuchařskou pohotovost nemám moc času.Na jiný nekoukám. Ano šéfe je zajímavý, protože se dozvíte co někde v restauraci dostanete, ale je to takový někdy pro ty majitele náročný.Už to vidím jak si malý živnostník třeba překope všechno menu dá pryč hotovky na které lidi chodlili a vaří jenom nějaké specialitky, to ho asi neuživí, to si může dovolit šéf který má někde nóbl restauraci.
      Ivana M

      Comment


      • #4
        Ivanko také toho Itala můžem a rádi se s mužem na něho díváme. U "Ano šéfe" se mě nelíbí, že je tak vulgární, ale lecos mu odpustím a také se na něho podívám, Kluci v akci také, ale vařit podle nich nevařím, ačkoli si někdy říkám to bych mohla uvařit Ale skutek utek

        Comment


        • #5
          Já toho Pohlreicha nemůžu ani cítit,já totiž nesnáším vulgaritu a všechno se dá nějak říci.Však ty jeho jídla prd prd na talíř,taky asi každý nemusí a nemá na to prachy,každý spíš přivátá střední skupinu.Mě se líbí Babica,protože vaří takové věci z dostupných surovin.Neříkám,že všechno,ale už hodně mám z jeho i hostů receptů vyzkoušeno.

          Comment


          • #6
            Já ráda koukám na Kluky v akci a na Babicu. Když jsme ještě bydleli v Praze, tak jsem hodně sledovala Tv Papriku.

            Comment


            • #7
              No já jsem psala narychlo, tak jsem si na Babicu ani Itala nevzpomněla, ale i na tyto vařící chlapy kouknu ráda, pokud mi vyjde čas.
              anina s.

              Comment


              • #8
                Zdravím vespolek!

                No jo, co člověk to názor Já zas nemám ráda Babicu, protože mi přijde že to tak nějak všechno plácá dohromady... Ano šéfe, sledujeme vždycky, ale uznávám, že té vulgarity je tam fakt moc. Taky mi to vadí, ale občas má i dobrý hlášky a jako obchodně založený člověk ho docela v mnoha věcech chápu.
                Jinak mám ráda Kluky v akci a z těch zahraničních jsem měla moc ráda Jamieho Olivera. Zbytek pořádů nesleduji, tak nemůžu soudit

                Comment


                • #9
                  No jo, když mi nějak připadá, že ten Babica to sice možná plácá, ale tak nějak po česku . A dá se podle něj vařit za normální peníze. Na Jamieho se hezky kouká, taky jsem sledovala, mám i kuchařku a DVD, ale zase toho moc podle něj neuvařím...tedy aspoň já. Manžel většinou vyžaduje klasiku a novoty moc nechce .

                  Comment


                  • #10
                    Tak to já sleduji všechny .... každý má něco do sebe, sleduji to pro inspiraci, Pohlrejcha si většinou ujít nenechám Jeho vulgarita mě vůbec nevadí, jeho by většina restaurací a zvláště různých vyvařoven... potřebovala jak prasátko drbání.
                    Všichni jsou to renomovaní kuchaři, když si přečtete jejich profesní životopisy.
                    Já si taky nehraju na distinguovanou dámu, když mi předloží v závodce blaf, který nemá s udávaným honosným názvem vůbec, ale vůbec nic společného, taky jsem sprostá .
                    Protože se to ani jinak nedá, po revoluci chtěl každý jen a jen vydělávat a tak díky za takový pořad. Toť můj názor.
                    Iris

                    Comment


                    • #11
                      Iris, v tom s tebou souhlasím. Já jen taky nemusím vulgaritu, něco podobného mají i na TV Paprika, já osobně mám ráda příjemné vaření, kde se něco dozvím, a já celkově nemám ráda hádky a napjatou atmosféru a to v takových pořadech je, proto nesleduju ani reality show, chci se dívat na klid a pohodu, toho škaredého je dost v životě a ve světě, tak to nevyhledávám v TV.
                      anina s.

                      Comment


                      • #12
                        Vulgaritu taky nemusím, ale jak napsala Iris u Pohlrejcha mi to nevadí.Kdysi jsem měla stejně laděného šéfa a musím říct,že dokázal závažné věci řešit s nóblesou a byl lidský. Do telefonu jak beránek a jen co zavěsil, tak když vypustím sprostá slova vlastně nic neřekl.Taky si zanadávám,naposledy to bylo pěkně od plic paní co bydlí nad námi. 150cm na výšku, 150cm na šířku a v noci si pouští ,,já jsem duhová víla,, a skáče po bytě.Po 14 dnech jsem vybouchla.
                        Iva4

                        Comment


                        • #13
                          Ivko, něco podobného mám nad sebou taky, v létě si ani nepuštím radio, když jsou otevřená okna.... nademnou Růža to jistí tak si holt zpívám s ní, ale ona má velký repertorár, od techna po klasiku, tak někdy okna zavírám a nadávám. a když se jí něco líbí... horor, pořád dokola. Tuhle mi nabídla nějaký CD a já s díky odmítla,už to mám odposlouchané ....
                          Iris

                          Comment


                          • #14
                            Holky, to já mám něco podobného ZA sebou. Kluk poskočil a buch buch na topení, chlap vrtal kvůli poličce, sousedka přiběhla, že její děti spí. ty spaly snad pořád...ale že ony nad náma skákaly ( děti ), to už jim nevadilo. Jsem ráda, že máme domeček, a i když tady jsou zase cirkuly a psi, můžu mít TV i hudbu nahlas a kluk může skákat jak chce, a je klid...
                            Holt, každý máme něco a stačila by ohleduplnost jiných a jak by bylo dobře, že?
                            anina s.

                            Comment


                            • #15
                              Já se dívám na Babice ,ale suveréně vede Ano,šéfe.Mě ty jeho hlášky prostě baví,ale vadí mi na něm jedna věc.Když přijde do restaurace a objednává si několik chodů,skoro u všeho se šklíbí.At mi netvrdí,že je to všechno tak hnusný! Jinak se u toho bavím. Nedávno jsme byli v restauraci na jídle a donesli nám příbory v takovém proutěném košíku,nezabalené,bylo tam asi 20 vidliček a 20 nožů,tak jsem si představila Zdenka ten by nevěděl,kde se má otírat prvně Většinou se to nosí na talířku s ubrouskem a podle počtu hostů a né jako bych čekala ještě celou svoji rodinu .Tak jsem nevědla,jestli mám na každé sousto nový příbor

                              Comment

                              Pracuji...
                              X