Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Novoročenka

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Novoročenka

    Ahojky přátelé, přeji všem na tomto webu včetně administrátorů úspěšné vykročení do nového roku, mnoho zdařilých kuchařských nápadů, osvědčených receptů a práci ulehčujících rad. Váš Tryskošnek - Jitka.

  • #2
    Re: Novoročenka

    Jitko díky moc z přání. Tobě přeji za všechny taky hodně úspěšný rok a hlavně zdraví. Ivana M
    Ivana M

    Comment


    • #3
      Re: Novoročenka

      Já jsem tu poměrně "nová", ale u pročítání těchto stránek krásně relaxuji a dobře se bavím a dozvěděla jsem se tady mnoho užitečných rad. Jsme holt národ kuchařek a kuchařů s velikou tradicí, baví nás to a je to únik před jinak často blbým světem a vlastními starostmi. A velkou radost mám taky z toho, že všichni moji přátelé a příbuzní v zahraničí už mně "neotravují" dotazy jak se co doma vaří, protože jsem jim poslala adresu http://www.ekucharka.net a oni to zase poslali dalším Čechům a všichni ve světě podle toho vaří. Tak ať jsme v novém roce zdraví a hlavně ať nejsme moc tlustí a paní Ivaně na dálku připíjím! Srdečně Mirkaeva

      Comment


      • #4
        Re: Novoročenka

        Ivo, do nového roku ti přeji hodně štěstí, pohody a především vrchovatě zdraví.
        Je to zištné , protože čím víc ti bude lépe a radostněji, tím víc budu doma za hvězdu. Už mockrát jsi mi pomohla nápadem a hlavně návodem.
        Tvými stránkami jsem teď potěšila mladé a dost zaměstnané ženské. Videa jsou k nezaplacení.
        Ivo, přeji ti spoustu nápadů a rodinu stále, stále mlsnou.
        Všem šéfkuchařům, mistrům kuchařům, kuchařům i kuchtíkům na fóru přeji krásný a úspěšný rok ... a především vrchovatě zdraví.
        Líba

        Comment

        Pracuji...
        X