Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Cukroví zasílané poštou

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Cukroví zasílané poštou

    Měla bych k Vám všem prosbu nebo spíš dotaz jestli máte zkušenosti se zasíláním cukroví poštou. Momentálně bych potřebovala odeslat větší množství perníčků a pořád nějak nemám odvahu to té poště svěřit, aby to špatně nedopadlo.

    Normálně by mě to ani nenapadlo, ale narazila jsem na inzeráty cukrářek, které uvádějí , že s poštou co se týká cukroví mají dobré zkušenosti, tak nevím. Oslovit nějakou PPL nebo Top Trans apod. nemám vůbec odvahu. Poradíte? Díky!!!!
    Alena V.

  • #2
    Alenko,já jsem jen před 7lety posílala cukroví a domácí pečení synovi,když byl na vojně a došlo mu to vždy v pořádku,nepolámaný.
    Ale pracuji v pošt.přepravě,takže....Musela by jsi to poslat jako křehké,v pevném obalu a zabalené tak,aby se to volně nepohybovalo.Protože žádný balík,ani křehký,nejezdí sám.A obal by měl vydržet,když se na něj případně postaví jiný balík,protože stejným směrem jich někdy jde stejně křehkých hafo,takže to jináč nejde,než postavit na sebe.Já jsem to dávala do plastové dózy,aby to bylo úplně zaplněné a s tím do kartonové krabice.Perníčky by to měly vydržet.Zboží do cukráren a potr.obchodů se taky dováží auty a někdy dost daleko.Ahoj
    Janah

    Comment


    • #3
      Obrať se na PPL budeš spokojená
      MARUŠKA

      Comment


      • #4
        Již několik let posílám mamce cukroví a hlavně vánočku poštou
        v neděli upeču v pondělí ráno dám na poštu a v ůterý v poledne
        volá mamka že to má doručené a v poho je to 150 km,
        MARIE

        Comment


        • #5
          Už je to sice nějaký ten rok zpátky, ale balíky nejen s cukrovím jsem posílala vlakem,protože mne pošta zklamala ( 2x se mi balík ztratil a 1x došel po měsíci,ve všem bylo pečivo). Navíc vlakem to bylo doručeno za několik hodin a vždy v pořádku.
          Iva4

          Comment


          • #6
            Ivo4,ono to tady teď taky není jednoduché poslat balík vlakem.Může se posílat službou ČD Kurýr a ta je dostupná jen ve stanicích,kde staví rychlíky.Takže od nás musíme do Nepomuka(13km) nebo do Plzně(23).A tam by dojel i balík třeba pro mě.Né k nám na nádraží.A ještě ke všemu každý vlak balíky neveze,tak taky záleží,kam to chceš poslat.Někdy to pár hodin nespraví.Čau
            Last edited by Janah; 24.11.2009, 12:22.
            Janah

            Comment

            Pracuji...
            X