Dobrý den, dnes jsem dostala chuť na plněný knedliky uzeným a se zelým, tak bych to ráda zítra ukuchtila, ale někjak tady tento recept postrádám. Ale mám dojem, že jsem již odle něj jednou vařila. Je možné že jsem se překoukla, mohla by jste mi poradit? Děkuji, Petra
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
bramborový knedlík plněný uzeným
Collapse
X
-
Re: bramborový knedlík plněný uzeným
Ahoj Petro,tak zde jsem ti to zkopirovala.Mis.ska semka dala tento recept.Snad se Ivanka a Mis.ska nebudou zlobit,kdyz jsem to zkopirovala a jestli ano,tak uz nyni se strasne mooooooooc omlouvam.
Plněný bramborový knedlík se zelím
od mys.ska v 11 lis 2008 14:23
BRAMBOROVÝ KNEDLÍK S PÁRKEM,CIBULKOU A ZELÍČKEM
Já místo kulatých plněných knedlíků masem,uzeným atd.dělám to,že do bramborového těsta zabalím obyčejné celé libové párky a udělám klasika šišatej knedlík.Vařim tak 15-20 minut.On když se pak ten knedlík nakrájí při podávání,tak to vypadá docela i hezky.K tomu udělám sladkokyselé zelí a nakonec poleju knedlíky smaženou cibulkou,tou nešetřím.Vypadá to přesně takhle a je to taky dobrý i když jen s parasem Třeba někoho ale potěším
DOBROU CHUŤRenda
Comment
-
Re: bramborový knedlík plněný uzeným
Zdravím, pokud se můžu přidat, dle mojí mamky dělávám taky bramborové těsto plněné párkem, ale udělané šišky nevařím, ale SMAŽÍM. Je to krásně zlaté a křupavé a mňam.
Tak snad i když to určitě hodně lidí zná, někdo to ještě nezkoušel a vyzkouší.
Zdraví Jana S.anina s.
Comment
Comment