Prosím o dobrý recept,ruské polévky,,boršč".Hlavně s červenou řepou,klasiku.Předem děkuji.Jiřina
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
polévka boršč
Collapse
X
-
Re: polévka boršč
Ahoj, jde o to, jaký ten borč chceš mít, nej je hovězí, vepřové a uzené maso, ale dá se to zjednodušit, vaříš maso, přidáš bobkobý list. nové koření, celý pepr, sůl , přidáš nakrájenou řepu, ale dá se to dělat i ze zavařené, s tou syrovou je moc práce .Když budeš vařit z konzervovné, pozor na dochucení.Pak tam patří zelí, a nakonec kysaná smetana, podle chuti doladíš.Falešná se taky vaří, bez masa, základ je červená řepa a pak smetana.
Tot má rada.Iris
-
Re: polévka boršč
Děkuji vám Iris za radu,myslím si,že dám uzené,vepřové i hovězí.Asi takto ám vařit hovězí maso,divoké koření, po nějaké chvíli vepřové a ke konci uzené,jak budu přidávat uzené dám na kostičky kořenovou zeleninu,poté přidám na nudličky hlávkové zelí,červenou řepu sterilovanou a slitou,přidám rajčatový protlak,osolím a nakonec již na talíř dám kysanou smetanu do hotové polévky.Nebudu zahušťovat.Dám vědět,jak jsem dopadla.Jiřina
Comment
Comment