Dobrý den dostali jsme králíka a nikdy v životě jsem ho nepřipravovala neporadily byste mi nějaký recept na Králíka na smetaně? Jsem spíš začátečník tak něco co nebude tak těžké.Děkuji Jitka
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Králík na smetaně
Collapse
X
-
Ahoj Jitko, úplně jednoduchý a výborný recept : porcovaného králíka osolíme, potřeme plnotučnou hořčicí.,Do pekáčku dáme hoooodně cibule na kolečka, aby bylo dno pekáče pokryté, na cibuli maso, na maso poklademe anglickou slaninu, dáme nové koření / nemusí být/
Všechno zalejeme šlehačkou a pečeme do měkka.
množství ingrediencí... cca : naporcovaný králík, 3 větší cibule, 2 šlehačky, sůl, pepř, slanina plátek na každou porci masa. Peču přikryté,ke konci odklopím.
Nebo,....králíka naporcujeme, osolíme, opepříme,dáme do pekáče na máslo a cibuli, kterou stačí rozpůlit , poklademe slaninou, přidáme bobkový list a nové koření a pečeme přikryté, podléváme. Pak odklopíme a dopečeme do zlatova.Maso vyjmeme, vyndáme cibuli a koření a přidáme šlehačku , do části šlehačky zamícháme hl.mouku, zahustíme a povaříme. Dochutíme špetkou cukru a citronovou štávou.Last edited by iris; 28.05.2012, 09:40.Iris
Comment