Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Ovesné vločky s masem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Ovesné vločky s masem

    Dobrý den, milé dámy a pánové, hledám recept, který já osobně jedl asi 2x v životě a naposledy před cca 45 lety. Byly to ovesné vločky smíchané buď s hovězím nebo vepřovým masem, osobně bych se přikláněl k tomu hovězímu, protože ve vločkách byly takové vlasy, jak hodně uvařené hovězí. V pekáči to bylo smícháno vše dohromady a když se to podávalo, přelévalo se to masovou šťávou. Ale nemuselo. Netuším, zda se to zapékalo, nebo jen uvařilo a smíchalo.
    Pro informaci pouze uvedu, že na talíři to vůbec nebylo slizké, jak normálně vločky jsou. Ale bylo to fantasticky dobré.
    Hledal jsem to na netu, zkoušel různé varianty a nic jsem nenašel. Domnívám se, že tento recept byl odněkud dovezen z venku, protože naše babička v mládí hodně cestovala po Evropě. Netušíte, co by to mohlo být? Manželka by mi to ráda připravila, neboť o tom doma stále básním, ale neví jak na to.

  • #2
    Tak tenhle recept vůbec neznám, takže neporadím
    Ale mohlo to být dobré
    Gábina

    Comment

    Pracuji...
    X