Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Co s mraženými houbami?

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Co s mraženými houbami?

Prosím o rady a recepty, byla jsem podarována mraženými dušenými houbami, co s nima? Já s houbama nemám moc zkušeností, nepočítám-li vaječinu a řízky. Děkuji Byla by dobrá určitě nějaká polívka a i ostatním receptům se moc nebráním, ale určitě nechci nějaké zavařování - i když to by z dušených zmražených hub asi nešlo že Ještě jednou děkuji

Markétko, za sebe bych napsala, že bych je např. dala do omáčky (se smetánkou...) nebo pod maso, do sekané nebo jako nákyp... Holky určitě taky poradí svoje tipy.
    anina s.

Comment

Markétko,když dáš pod maso, je jedno jaké, neuděláš chybu. Můžeš i do guláše, nebo samotný houbový gulášek, do těstovin (napřed podusit). Houbová omáčka se smetanou, jak píše Janinka, je lahoda.
      Renata

Comment

Děvčata už tě poradily a já tě jen říkám, když houby rozmrznou, tak všechny spotřebovat a už nedávat v žádném případě naspět do mrazáku. S houbami se má pracovat jako s masem. Jinak řečeno, houby jednou rozmrazené, co nejdřív sníst.
        Věrka.

Comment

Holky, díky, měly byste prosím přímo recept na tu smetanovou omáčku s houbami? Maso na houbách jsem našla u Ivanky a vypadá to dobře. Jako malá jsem to jedla pořád, až jsem si na to vypěstovala alergii, ale za zkoušku nic nedám
          A ještě jednou děkuju

Comment

http://forum.ekucharka.net/houbova-omacka-z-doks-4160

Tady máš např. recept od Iris. Já dávám i zakysanou smetanu. Potom napiš, jak chutnalo.
            anina s.

Comment

Markéto, já dělám toto z mražených hub

http://forum.ekucharka.net/testoviny...llaassisi-5951

Soňa

Comment

Děkuju oběma, pak dám vědět, jak to dopadlo, ale teď jen tak brzo to nebude, už mám nějaké plány

Comment

Pracuji...
                X