Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Pikantní masová směs na topinky

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Pikantní masová směs na topinky

A ještě prosbička - máte někdo nějaký super receptík na na ďábelské topinky? Nemusí to být extra moc pikantní, ale ať je tam maso, zelenina a tak. Vždycky si to dávám v restauračce a chtěla bych si to taky udělat doma a samozřejmě levněji Hezky topinečku, směs masenka a zeleninky, kupu sýra a hodě zeleninové oblohy.
    Za rady, tipy a návody moc děkuju

Zdravím s několika měsíčním zpožděním, teprve dneska jsem si všimla dotazu.
    Já dělám pomazánku na topinky z pečeného vepřového masa nebo pečených kuřecích stehen. Ze syrového mletého to není tak jemné, pečené se umele lépe.

Když peču, maso na oběd, tak dám o malý kousek víc, počítám už s tím abych měla na pomazánku, nebo 1 stehno navíc.
    upečené maso umelu
    přidávám podle toho co mám doma, většinou cibuli česnek, papriku, jak zeleninovou, tak sypkou, feferonku, nebo pálivou papriku
    Na tuku z masa nebo na olej dám najemno nakrájenou cibuli přidám nadrobno nakrájenou papriku, někdy opravdu najemno nakrájenou cuketu, česnek, rajčata,
    nebo protlak, pepř, když zelenina trochu změkne přidám maso, protlak nebo kečup..... prohřeju mám ráda česnek, takže někdy přidám nakonec ještě trochu syrového česneku. Vím, že někdo přidáma trochu sojové omáčky. Myslím, že se tam dá zpracovat i jiné maso.
    HankaP

Comment

Díky Hani

Comment

Jé taky jsem si vešimla až teď. Holky , já dělám z mletého. Mleté, cibule, česnek, protlak , chilli, pepř, chilli papričku, podusit doměkka, a dávat na topinky. Na konec posypat cihlou nebo Nivou. Hani je to podobné. Já má ráda pálivé. tak si děvčata nechte chutnat.
        Jana H.

Comment

Nevadí, kdo mi kdy odpovídá, hlavně že odpovídá
          S tím mletým to může být zajímavé...

Comment

Pracuji...
          X