Oznámení

Collapse
No announcement yet.

rybízový koláč

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • rybízový koláč

    ahojte, mám typ jak vylepšit rybízový koláč, do žmolenky zapracuji ještě skořicový cukr, s úspěchem to používám i na koláč borůvkový a švestkový.
    Iris

  • #2
    Re: rybízový koláč

    Iris,tak to zkusím s tím skoř.cukrem.Já dávám do žmolenky vanilkový pudink (1 lžičku).Zdenka J.

    Comment


    • #3
      Re: rybízový koláč

      Skořicový cukr je dobrý nápad. Já dělám na meruňkový nebo broskvový koláč žmolenku kakaovou:
      1 250 ml hrnek hrubé mouky
      1/2 hrnku cukru
      4 lžíce másla
      2 lžíce kakaa
      Smíchám sypké, zadělám máslem.
      Kamila

      Comment


      • #4
        Re: rybízový koláč

        O tom už jsem slyšela, ale ještě jsem to nezkoušela, to je asi potom trochu čokoládový, nebo ne, já používám ten pudink. Věrka.
        Věrka.

        Comment


        • #5
          Re: rybízový koláč

          Obojí dobrý nápad, díky!Hančí
          Hančí

          Comment


          • #6
            Re: rybízový koláč

            Ta skořice je dobrá i na višňový a rebarborový koláč pod drobenku. Já totiž můžu skořici téměř všude, raději než kakao .
            Blanka

            Comment

            Pracuji...
            X