Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Sladké recepty od Lenky Kořínkové

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Sladké recepty od Lenky Kořínkové

    Dobrý den. Měl bych prosbu. Už dlouho hledám nějaké recepty na sladké dezerty podle lenky kořínkové. nevíte prosím kde by se na internetu dali někde najít a nebo popřípadě nemáte někdo její knihu o sladkostech doma? potřebuji vědět jenom pár receptů od ní a tak mi přijde zbytečné si kupovat tak drahou knihu kterou bych potom nevyužil. Budu vám moc vděčný za pomoc a rady. Děkuji.

  • #2
    Knihu od Lenky Kořínkové - Sladkosti, po kterých se netloustne - mám. Koupila jsem si ji na Aukru za 1 Kč .
    Teď jsem tam koukla a mají jí za 150 .
    Jarku, co bys z ní potřeboval? Kdyžtak mi písni na SZ tvůj email.

    Comment


    • #3
      nechce se mi to asi odeslat

      dobrý den ajapetro , nevím jestli s mi to odeslalo, protože mi to sice nahlásilo, že zpráva je odeslána, ale taky mi to napsalo, že ve složce odeslané není žádná zpráva, tak nevím tak to napíši ještě sem, je to ta samá odpověd kterou sem vám psal na SZ.


      dobrý den, jste moc hodná, že ste se mi ozvala, já se učím třetím rokem na cukráře a paní si odemě obědnala na oslavu, někdy začátkem května dort, zákusky a i něco tady s toho. nejvíc by mě zajímalo:

      jablečný závin
      ořechový závin
      ořechule
      kokosule
      makulka
      listová trubička s ořechovou náplní
      ovesný koláček
      burizoník
      sezamový dezert
      čokoládové koule
      vanilkové rohlíčky
      sacher dort

      toto sou recepty které mě zajímají nejvíc, samozdřejmě by mě zajímala celá kniha abych věděl jestli mohu na oslavu upéct ještě něco, ale kvůli jedné oslavě nebudu kupovat knihu kterou potom nepoužiju, nejlepší by bylo kdybych si ji mohl okopírovat , ale u nás v knihovně ji nemají, jste strašně moc hodná, že mi pomáháte. ještě jednou vm děkuji a zatm nashledanou, budu se těšit.

      můj mail je: max2011@centrum.cz

      Comment


      • #4
        Dobrý den,

        prosím mohla bych také požádat o přeposlání?

        muj mail je vladka.hruba@seznam.cz

        Comment


        • #5
          Ovocný štrůdl:

          Listové těsto rozválíme na tenký plát. Mezitím nastrouháme jablka, osladíme medem, přidáme skořici, nasekané rozinky a vlašské ořechy. Směs rozprostřeme na těsto a stočíme. Štrůdl dáme na plech pokrytý alobalem, potřeme vodou a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 45 minut. Těsně před dokončením pečení potřeme štrůdl medem zředěným vodou a trochou skořice. Místo jablek můžeme použít také nakrájené meruňky, hrušky, švestky nebo jahody.

          anina s.

          Comment

          Pracuji...
          X