Oznámení

Collapse
No announcement yet.

vepřové srdce

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • vepřové srdce

    Nezná někdo prosím, dobrý recept z vepřového srdce?Dík
    Lilie

  • #2
    já je dělám na způsob svíčkové nebo i bez smetany jen na zelenině a je výborné.
    Musíš to dusit v papiňáku aby bylo měkké.
    MARUŠKA

    Comment


    • #3
      Lilie dělám jako Maruška, nebo na slanině, to má rád můj muž a rýží. Také se dá dělat jako klasický guláš.
      Renata

      Comment


      • #4
        Právě jsem chtěla napsat,jako klasický guláš,nebo ledvinky,nakrájím na nudličky,ale déle vařit,je to dost tvrdé.

        Comment


        • #5
          Já dělám srdíčko,že dám do vody uvařím do měkka s bobk.listem,trošku tymiánu,pepř,nové koření.Až je měkké nakrájím na malé kousíčky-odblanit!!!jen to pěkné masíčko a přidám zásmažku,sůl,trošku vegety a majoránku k tomu knedlík-dělám to často!
          Attached Files
          LENKA

          Comment


          • #6
            Leni přesně takto dělám na slanině, jen vyškvařím slaninku a z toho zásmažku. Vařím v tlakáči.
            Renata

            Comment


            • #7
              Tak to je skvělý s tou slaninkou!
              LENKA

              Comment


              • #8
                Leni, já taky nejprve uvařím s kořením a pak zas dělám jako klasiku plíčky,nakrájené na cibulku a zahustím mlékem nebo smetanou rozmíchanou s moukou nakonec malinko okyselím.a přisladím.
                Hančí

                Comment


                • #9
                  Já dělám srdíčko jako Maruška na svíčkovou s drbákem a vařím ho v pomaláči.

                  Comment

                  Pracuji...
                  X