Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Smazeny syr

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Smazeny syr

    Chel bych se zeptat nekoho, kdo s tim ma nejake zkusenosti. Rad bych si udelal pravy smazeny syr, tak jak se delal kdysi v Cechach.
    Podotykam ze ziji v Kanade a nevim, jaky syr je na toto nejlepsi koupit. Mohl by me nekdo poradit?

  • #2
    Re: Smazeny syr

    Ahoj,základ je koupit sýr tvrdý a málo tučný. Tady v Česku to děláme většinou z Eidamu 30%. Jinak je to strašná dobrota. Někdy mi trochu vyteče, ale to řeším tak, že před pečením dám sýr na chvilku do mrazáku, nebo strany sýra obalím 2x ve strouhance.
    Doufám, že ještě někdo Vám poradí. Ivana

    Comment


    • #3
      Re: Smazeny syr

      Ahoj,Zecharia kup si pořádně vytužený eidam nejlepší v červeném obalu musíš ho 2krát pořádně obalit a dobře přitisknout!!potom si ho můžaš dát jaště do lednice stuhnout.dávej do rozpáleného oleje.Ne zas moc na prutko.bude vynikajííící hojky,měj se krásně :

      Comment


      • #4
        Re: Smazeny syr

        Nejlepší je koupit 30% eidam obalit ho ve trojobalu a na slunečnicovém oleji usmažit.Je to fakt dobrota i když to vyteče a to je pravej českej smažák .
        Ozvi se Fialka 97 a pa pa pa pa pa pa pa a pa pa

        Comment


        • #5
          Re: Smazeny syr

          mám stejnou radu jako Evička a Ivanka,dělám to stejně,jinak už s tím dělat nejde asi nic

          Comment

          Pracuji...
          X