Oznámení

Collapse
No announcement yet.

jogurtová buchta s ovocem

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• jogurtová buchta s ovocem

zdravím,
    sháním nějaký opravdu osvědčený recept na tuhle skvělou buchtu nebo bublaninu či táč s ovocem. Už jsem vyzkoušela hodně receptů co jsem našla různě na netu, ale nějak se mi nedaří tuhle dobrůtku upéct vždy je po upečení jakoby sražená. Nevím co dělám špatně, doufám, že mi některá zkušená kuchařinka tady poradí.

Spoustu bezvadných receptů je v Pečené sladké,stačí prohlédnout a vybrat tu správnou!
    LENKA

Comment

Ahojky tak to máš moc horkou troubu.
      MARUŠKA

Comment

ahoj Leni, děkuji za odpověď, hned jsem nakoukla a opravdu je výběr veliký. Všimla jsem si, že tam máš také hodně svých receptů s fotkama což je super našla jsem i recept na jogurtovou co nejdříve vyzkouším, snad se zadaří pak dám vědět. Jste tady holky šikulky, mám se ještě co učit. ahoj

Comment

ahoj Maruško,
          také mě to napadlo, že mám špatně nastavenou troubu. Polámalo se nám spodní pečení takže jedu jen na horkovzduch je to trochu jiné pečení než jsem byla zvyklá.

Comment

Ahoj Mendy, četla jsem, že u horkovzduchu se má nastavit míň stupňů než dle receptu, já mám m-vlnku i na horký vzduch, tak taky snižuju.
            To se nedá opravit to spodní pečení, ať pečeš v klidu ?
            Jen se ptám.....
            Trouba by asi měla být v poho, ať se u pečení netrápíme...
            Tak pěkný večer.
            anina s.

Comment

ahoj Jani,
              děkuji za zprávičku. Také jsem slyšela, že u horkovzdušné se má nastavovat o něco nižší teplota než u klasické trouby. Většinou se tím řídím, ale když není v receptu uvedeno, jestli pečeme klasicky nebo horkým vzduchem tak se to velice těžko odhaduje. Ráda peču všelijaké dobrůtky, ale u té jogurtové buchty vždycky narazím. Možná jsem měla špatný recept nebo chybně nastavenou teplotu pečení. Máme starou troubu Amicu, nevím, jestli jde spodní pečení opravit. Zkusím se na to poptat. Nejraději bych si pořídila novou ať je klid. Mám ještě mikrovlnku s Crispem takže to tak nespěchá.
              Přeji pěkný den

Comment

Pracuji...
              X