Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Bavorské grilovací klobásy

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Bavorské grilovací klobásy

    Dobrý den všem příznivcům dobrého jídla !
    Protože se nám již blíží čas roztopení zahradních grilů, mám na vás jeden dotaz.Setkal jste se někdo při svých cestách po Německu s grilovanou Bavorskou klobásou ? Jedná se o mleté maso, nacpané do zásadně přírodních střívek, která jsou zašpejlována klasicky jako nám dobře známé jitrnice a poté grilována na roštu.Sám jsem je zkoušel dělat, ale není to ono, stále je mám zvláště po prvním ochutnání plné tuku, který když poté vyteče v zásadě nevadí, ty kluci německý mají nějaký fígl který je mi neznámý a tak jsem se rozhodl napsat sem na toto fórum,třeba někdo bude vědět jak na to, net je plný klobás a receptů ale všechny končí v udírně o tomto produktu, jsem nenašel zhola nic, za případné ohlasy na můj příspěvek předem díky.
Pracuji...
X