Dobrý den všem příznivcům dobrého jídla !
Protože se nám již blíží čas roztopení zahradních grilů, mám na vás jeden dotaz.Setkal jste se někdo při svých cestách po Německu s grilovanou Bavorskou klobásou ? Jedná se o mleté maso, nacpané do zásadně přírodních střívek, která jsou zašpejlována klasicky jako nám dobře známé jitrnice a poté grilována na roštu.Sám jsem je zkoušel dělat, ale není to ono, stále je mám zvláště po prvním ochutnání plné tuku, který když poté vyteče v zásadě nevadí, ty kluci německý mají nějaký fígl který je mi neznámý a tak jsem se rozhodl napsat sem na toto fórum,třeba někdo bude vědět jak na to, net je plný klobás a receptů ale všechny končí v udírně o tomto produktu, jsem nenašel zhola nic, za případné ohlasy na můj příspěvek předem díky.
Protože se nám již blíží čas roztopení zahradních grilů, mám na vás jeden dotaz.Setkal jste se někdo při svých cestách po Německu s grilovanou Bavorskou klobásou ? Jedná se o mleté maso, nacpané do zásadně přírodních střívek, která jsou zašpejlována klasicky jako nám dobře známé jitrnice a poté grilována na roštu.Sám jsem je zkoušel dělat, ale není to ono, stále je mám zvláště po prvním ochutnání plné tuku, který když poté vyteče v zásadě nevadí, ty kluci německý mají nějaký fígl který je mi neznámý a tak jsem se rozhodl napsat sem na toto fórum,třeba někdo bude vědět jak na to, net je plný klobás a receptů ale všechny končí v udírně o tomto produktu, jsem nenašel zhola nic, za případné ohlasy na můj příspěvek předem díky.