Prosím kdo mi pomůže.Zná někdo návod na vaření číny bez naložení děkuji za odpověď.
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
čína bez naložení
Collapse
X
-
Re: čína bez naložení
Sosi čína se nemusí vždy nakládat.Já normálně nakrájím masíčko na kousky,nebo proužky,dám trochu více oleje.Nejraději to dělám ve Wok pánvi,protože je hlubší.Kupuji koření na čínu,tím to posypu a když už je masíčko měkké,přihodím cibuli na půlměsíčky,papriky třeba i tří barev,pórek,mrkvičku na proužky,nakrájet rozmačkaný česnek a poliju sojovou omáčkou.Zelenina nesmí být rozvařená,ale chrupavá.Potom zahustím trochou vody se solamylem.A hotovo.
Druhá varianta je,že maso obalím ve vajíčku se solamylem a rychle na rozpáleném oleji opékám a potom použiji zeleninu,jako u předešlého receptu.Do vajíčka dám trochu koření,které mám ráda.Teď jsem koupila koření 5ti vůní,nesmíš ho ale dát moc.Tak jsem ti snad trochu pomohla.Jestli jsi tu nová,tak moc vítám na tomto netu,jsi na správné adrese.
-
Re: čína bez naložení
Ahoj sosi, já někdy Čínu nakládám, ale když si vzpomenou že to chtějí hned, tak to namíchám a dělám. To naložené maso určitě natáhne tu chuť a hlavně se asi proleží, ale to by člověk musel mít uvařené obě varianty a jde o to jestli by to poznalIvana M
Comment
-
Právě jsem ji dodělala. Na olivový olej jsem dala zbytky: 2 plátky kotlety nakrájené na proužky, posypané moukou a kořením Čína, po osmahnutí jsem přidala půlku cibule na půlměsíčky, žlutou papriku - půlku, půlku stroužku česneku (byl oloupaný a je silný, tak to stačilo), plátek sendvičového nářezu na kostičky, zakápla jsem to sójovkou a trochu podlila vodou. Potom jsem tam nasypala zbytek arašídů s těma rozinkama.
K tomu kousek chleba a chlap mlaskal a snědl i ty rozinky. Byla to mňamka.
anina s.
Comment
Comment