Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Specle

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Specle

Dobry den, mate paradni stranky a casto je vyuzivam, kdyz chci manzelku prekvapit nejakou dobrotou! Mam takovy dotaz, delate taky "specle"? Zdravi Vas Sebor

Re: Specle

Zdravím sebore, na tuto stránku jsem se dostala až nyní, kdysi jsem ani nevěděla, co to Špecle jsou, ale teď jsem u nás v obchodě koupila od Bona Vity a tam jsou i recepty, tak se chystám je taky uvařit.
    Je tam i napsané, že se vaří v osolené vodě 12 - 14 minut, tak to budou asi něco jako špagety.
    Zdraví Jana S.
    anina s.

Comment

Najeďte si na jiné webové stránky a třetí od shora jsou špecle s odkazem na video,náramně dobře taky udělané. Ale dnes už se koupí hotové.

Comment

Kdyz jezdime k pribuznym do JZ Nemecka, tak tam uz vedi, cim nas pohostit! Jejich specle a kdyz jsou jeste se spanelskymi ptacky, hmmmm, to je dobrota

Comment

Tak Sebore, já myslela, že sháníte recept na ty Šprecle a vy na ně jezdíte do zahraničí !
          Tak to bych si nechala taky líbit. Já se k nim ještě nedostala, ale jsou v pořadí...
          Zdraví Jana S.
          anina s.

Comment

No, Jano, tak 1 - 2x do roka a to je malo.Ja si na specle opsal uz driv recept nekde z netu a i na ty span. ptaky a docela se mi to povedlo,, tak me napadlo se zde zeptat, jestli nema nekdo zkusenosti.
            Jinak vcera jsem delal podle zde uvedeneho receptu bramb. placky se zelim, do toho nakrajel paprikovy salam (nic jineho nebylo), vse jsem daval od oka a byly vyborny! Pro zenu teda dost mastny

Comment

Ahoj Sebore, příště placky oplácat ubrouskama, ať to vsákne přebytečný tuk
              Ale to určitě znáš, to byl pokus o vtip..
              Já ty Špecle ještě nedělala, mám šichty, že vařím rychlovky a až budu mít volno, v klidu uvařím špecle a vykutím nějakou omáčku dle receptů, co jsou na tom lístku na obalu
              Pak asi písnu, jak to dopadlo.
              Jinak - nepotřebuješ někdy do zahraničí " nosiče " ?
              Jana S.
              anina s.

Comment

Ahoj Sebore, tak dnes mám volno, tak jsem špecle uvařila, i když na zkoušku, tak ne všechny.
                K tomu zapekla kuřecí a vepřové plátky ve šlehačce a Maggi Dobré nápady.
                Byly to chuťově takové jiné, možná lepší těstoviny.
                Zdravím.
                anina s.

Comment

Dobrý večer všem, vařím špecle hodně často a mám recepty na spoustu druhů těst. Pokud by měl někdo zájem, pošlu emailem celou složku těchto receptů.
                  Ketka 1957

Comment

Původně odeslal Ketka 1957
                    Dobrý večer všem, vařím špecle hodně často a mám recepty na spoustu druhů těst. Pokud by měl někdo zájem, pošlu emailem celou složku těchto receptů.
                    Zdravím Ketka 1957, já bych zájem měla, sbírám totiž recepty a já osobně jsem " bramborová " a těstoviny se mi musí podařit s něčím, aby mi chutnaly..
                    Tak zkusím poslat adresu a budu ráda za seznam receptů na oplátku můžu přeposlat nějaké zajímavé i já.
                    Děkuji a zdravím a dobrou.
                    anina s.

Comment

Milá Ketko!
                      Mám veliký zájem!!! Miluju bramborová jídla a špecle jsem ještě nezkoušela. Díky předem!!!
                      Jeta

Comment

Ahoj Markétko,jé já bych taky prosila špeclový receptíííííííkyMejlík na mě máš, dííííky!!!!
                        Hančí

Comment

Špecle se sýrem

Zdravím,
                          ráda přidám k dobru jeden receptík, který jsme si teď moc oblíbili. Ochutnali jsme to ve švýcarské domácnosti a je to velmi jednoduché a rychlé.
                          Špetzle kupuji v Lidlu hotové, chlazené 0,5kg balíček cca zai 30,-Kč.

Dobrý MASOVÝ(ne z mouky a tuku) párek nebo nějaké libové uzené maso nakrájím na kostičky, osmahnu na pánvi, hodím na to ty hotové špetzle, posypu nějakou směsí koření(grilovací, pizza, špagety nebo tak něco) a nechám to trošku prohřát. Občas to zamíchám a po pár minutkách přisypu nastrouhaný sýr typu Čedar, Ementál, Archivní prostě něco výraznějšího-určitě by byla dobrá i Niva. S Eidamem to není ono.Znovu promíchám,jen aby se rozpustil sýr a HOTOVO. Je to vynikající SUPERRYCHLÁ (max 15 minut)večeře.
                          Množství ingrediencí záleží na chuti jednotlivce

Comment

Já špecle kupuji a dělám často, jako přílohu k perkeltům a nebo zapečené se vším možným, miluji je.
                            Attached Files
                            Iris

Comment

Dobrý večer, taky se chystám špecle uvařit, recepty uvítám. Prosím pošlete na email majka056@seznam.cz. Díky moc. Zdravím Majka
                              M A J K A 1

Comment

Pracuji...
                              X