Ahojky.
Nejlepší je asi udělat kaviárové vejce, uvařím vajíčka natvrdo, podélně rozpůlím ,žloutek vydlabu a vyšlehám s máslem. Náplň dám zpět do bílků,můžeš nějakou zdobičkou, navrch dám kaviár a podávám vychlazené, můžeš zakápnout citronovou štávou.
Nebo jednuduše, rohlíky nakrájím na jednohubky, namažu máslem , dám kolečko vajíčka a kaviár. Vždycky musí být ale dobře vychlazený.
Podle chytré knížky se má podávat přímo v originální skleničce, obložené ledem a jíst se má kostěnou, nebo dřevenou lžičkou,aby nezískal cizí chuť. Ale takhle jsem ho ještě nepodávala, neb nemám ani kostěnou, ani dřevěnou lžičku.
Kaviár miluji a klído si ho nandám jen tak na chleba s máslem.
Zdravím.
No, halenka bych řekla, že není na večírku to nejdůležitější, můj tatínek mi vždycky říkal z legrace, tak si vem pytel. Běž bez halenky. třeba se to ujme.
Maruško díky , v práci mi poradili dát vždy něco kyselého např. okurek,olivy ,ted jsem dopekla 26 placek medovníku a chystám se ještě na jeden budu to mít na tu sobotu na oslavu pro 35lidí , u prvního jsem klela jak havíř mněla jsem těsto strašně řídké , moje nepozornost dala jsem domácí vejce od staré slepice, ono vydá za dvě ,zbylé placky už mám nádherné,těsto si dám v misce chladit ,až pak ho dělím na části jinak mám tendenci pořád podsypávát ho moukou ,zítra medovníky dodělám protože čt. a pa. pracuji dělám 15hod. tak mi držte palce ,at se mi podaří krém ,zdravím vás od slovenských hranic, u nás mrzlo -10stupnu dobrou noc mona
Comment