Možná někdo poradíte? Pamatujete na Chatku? Bylo to krabí maso v konzervě a dělávala se z něj výborná pomazánka na chlebíčky. Už dávno zmizela z trhu, zřejmě se dříve vozila z Ruska. Znáte někdo něco podobného kromě krabích tyčinek? Díky za typ. Mirkaeva
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
"Chatka"?
Collapse
X
-
Re: "Chatka"?
Milá Jano, díky za odpověď. Psal mi taky bratr z Kanady, vozí se to tam z Thajska a konzerva stojí asi 5 Can.dolarů, což je zhruba 75 Kč, takže láce! Bylo to z Ruska a je to to jediné, po čem se mi stýská. Zdravím srdečně Mirkaeva
Comment
-
Já si taky pamatuji na chatku,jiného v té době nebylo. Když jsme byli venku,tak jsem si ji kupovala u sovětů v jejich obchodě. Tady v Praze jsem šla kolem ruského obchodu a viděla jsem ji tam,ale za nehorázné peníze. To už není láce jako byla.Jinak jedině ty tyčinky a nebo z filé,jak zde píší děvčata.
Comment
-
-
Jednou jsem viděla v obchodě konzervu krabího masa, už bohužel nevím kde to bylo. Váhala jsem nad jeho koupí, chtěla jsem ho na nějakou oslavu. Nepamatuji si ani cenu.Je to od firmy Nekton. Na krabičce byli na obrázku krabi. Bylo toho asi 400 gramů.Nakonec jsem to nekoupila, takže ani nevím, jestli je to podobné té chatce. Ale určitě by se to dalo sehnat, ta firma prodává i jiné ryby v konzervě.HankaP
Comment
Comment