Oznámení

Collapse
No announcement yet.

"Chatka"?

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• "Chatka"?

Možná někdo poradíte? Pamatujete na Chatku? Bylo to krabí maso v konzervě a dělávala se z něj výborná pomazánka na chlebíčky. Už dávno zmizela z trhu, zřejmě se dříve vozila z Ruska. Znáte někdo něco podobného kromě krabích tyčinek? Díky za typ. Mirkaeva

Re: "Chatka"?

Mirko, na "chatku" se dobře pamatuju. Taky ji maminka někdy koupila, ale myslím, že po revoluci jsem ji tady už neviděla, pokud to není ještě déle. Asi ti nepomůžu, ale třeba někdo bude mít nějaký nápad. J.H.
    Jana H.

Comment

Re: "Chatka"?

Milá Jano, díky za odpověď. Psal mi taky bratr z Kanady, vozí se to tam z Thajska a konzerva stojí asi 5 Can.dolarů, což je zhruba 75 Kč, takže láce! Bylo to z Ruska a je to to jediné, po čem se mi stýská. Zdravím srdečně Mirkaeva

Comment

Misto chatky pouzivam do pomazanky rybi file.
        Rybi file
        Nastrouhany syrovy celer
        Nastrouhana syrova mrkev
        Citronova stava
        Majoneza
        Sul
        Ta mrkev tomu doda cervenou krabi barvu.

Comment

Já si taky pamatuji na chatku,jiného v té době nebylo. Když jsme byli venku,tak jsem si ji kupovala u sovětů v jejich obchodě. Tady v Praze jsem šla kolem ruského obchodu a viděla jsem ji tam,ale za nehorázné peníze. To už není láce jako byla.Jinak jedině ty tyčinky a nebo z filé,jak zde píší děvčata.

Comment

Jaruš a co tam dát tuňáka v oleji????
            MARUŠKA

Comment

Maruško,nemám zkušenost.Já vždy používala chatku a potom když už nebyla,tak nic.Potom se tady začaly objevovat ty tyčinky,tak to dělám jedině z toho.

Comment

Možná konzervu krevety ve vlastní šťávě (Giana), konzerva je velká jako u tuňáka (Giana), ale je zelená.

Comment

Ještě dodatek: cena 55,- Kč, jak kde asi.

Comment

Tady ji koupíš: http://www.oceanfood.prodejce.cz/Products_cz.htm

Comment

Jednou jsem viděla v obchodě konzervu krabího masa, už bohužel nevím kde to bylo. Váhala jsem nad jeho koupí, chtěla jsem ho na nějakou oslavu. Nepamatuji si ani cenu.Je to od firmy Nekton. Na krabičce byli na obrázku krabi. Bylo toho asi 400 gramů.Nakonec jsem to nekoupila, takže ani nevím, jestli je to podobné té chatce. Ale určitě by se to dalo sehnat, ta firma prodává i jiné ryby v konzervě.
                      HankaP

Comment

Ahoj kuchtíku,Chatka-495,-Kč- děkuji nechci ,(dříve za 3,-Kč)to se snad zbláznili už úplně!!!!!
                        Hančí

Comment

Pracuji...
                        X