Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Dotaz

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Dotaz

Dobrý den,paní Ivanko,
    Dlouho jsem tu nebyla až dnes.Přečetla jsem si dost věcí a taky by mě zajímalo jak si uložit všechny ty recepty kdyby to opravdu zmizelo.
    Můžete mi to poslat tky na e-mail Díky Míša

Re: Dotaz

Dobrý den Míšo, videa jsou uložena na veřejném video serveru ale jsou nastavena tak abych jsem je mohla publikovat na mém webu. Videa nejdou stahovat úmyslně. Kdybych dala možnost stáhnutí, tak by stačil jeden který by to nepoužil na soukromé účely a zveřejňoval by je jinde na internetu a tomu se snažím předejít. Nejspíše by mi pak klesala návštěvnost stránek.
    Nemusíte se ale určitě bát že by web náhle zmizel z internetu, protože mám s webem další plány a hlavně je to můj koníček. I kdybych přestala publikovat další videa, tak web poběží dál.
    Hezký den přeje Ivana Malatincová

Comment

Ahoj holky a Ivanko! Jdu se jen ozvat. Před několika dny se nám pokazila obrazovka na počítači, takže teď vidím jen horní 2 cm stránky - proto se ani nedostanu do pokecu Tak píšu aspoň sem! Moc mi chybíte! Doufám, že problém s počítačem co nejdříve vyřešíme, i když pochybuji. Zbytečných deset tisíc na nový notebook fakt nemáme

Mějte se pěkně.

Dagmar (Ladie)
      Dagmar

Comment

Ahojky Ladie určitě píši za všechna děvčata, to je mrzuté. To nám budeš chybět, já to napíši do fóra. Tak se těším až to budete mít vpořádku. Doufám. Měj se zatím hezky a jak to půjde, tak tě očekáváme ve fóru.
        :P Ivana M :P
        Ivana M

Comment

Ladi, co tě k tomu říct, to je dost blbé, promiň to slovo, ale je to tak. Tak aspoň dej o sobě vědět tímhle způsobem a snad se tě podaří sehnat po nějaké době zase nějaký počítač. Věrka. :P Koukám, že mě Ivanka pozdržela, tak znovu odesílám.
          Věrka.

Comment

Pracuji...
          X