Loubo, pokud nevadí, napíšu jen svůj názor. Vím, že se uvařená pomletá kůže dává
do tlačenky, jinak já bych ji povařila ve vodě s jinými kousky tlustšího masa a odřezků a kostmi, abych měla polívku - vývar, pak přecedím a zahustím nudlemi, vajíčkem apod.
Jiné využití už nemám, vlčák už není......tak vyhazuju kůži i kosti.
Holky určitě poradí.
Muže strýc dělal z kůží sulc, dobře očištěné kůže uvařil s cibulí, bobkovým listem a novým kořením, na mlýnku namlel, vrátil do vývaru, dochutil solí, pepřem a trochu octa, nalil do pekáč a nechal ztuhnout. Mě to chutnalo.
Ahoj Loubo,mensi kousky kuze pridavam do fazolove polevky,ci fazoloveho gulase. Po uvareni nakrajim na mensi kostky a vratim zpatky do pokrmu. Teda pokavad je co tam vratit
Comment