Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Medunkový čaj

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Medunkový čaj

    Dobrý den chtěla bych se zeptat koupila jsem si čerstvou medunku a bazalku.Chtěla bych si z toho udělat čaj,na internetu je sice hodně receptů a návodů jak přesně ho dělat ale prosím o nějaké zkušenosti jestli stačí spařit horkou vodou,jak dlouho to nechat louhovat aby nebyl moc trpký, a kolik medunky nebo bazalky tam dát.Moc díky Jitka

  • #2
    ahojky já medunku rád kombinuji s ovocným čajem,protože otupí kyselost ovocného čaje a naopak zvýrazni chut ovoce ze kterého je čaj usušený kombinací si musiš připravit dle sve chutě

    Comment


    • #3
      Jitko můžeš za studena nebo spařit.Za studena louhuj meduňku ve vodě asi 24 hod pak slij oslaď dle chuti medem.Nebo ji spař horkou vodou a nech ustát tak dlouho jak silný odvar chceš.Musíš prostě ochutnat.Já sladím trochu medem a jak píše Ladin zkusím zkombinovat s ovocným čajem aby se stáhla jeho kyselost.
      MARUŠKA

      Comment

      Pracuji...
      X