Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Dotaz

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Dotaz

Dobrý večer paní Ivanko,

Dnes jsem dělala medovník podle vašeho receptu,ale asi jsem něco pokazila,chtěla bych vědět jak dlouho tvrdnou ty placky,nějak se to nedaří mám je pořád měkké.Ale jinak vám musím říct,že vaše recepty jsou supr já sama už nějaký rok vařím a můžu vám říct,že jsem se tam dozvěděla takových věcí které jsem vůbec nedělala amoc mi to pomohlo.Je to hlavně prima pro mladé začínající kuchtičky.Jen tak dál už se těším na nové videa.Děkuji za vaši snahu a hlavně čas který tomu věnujete jsem opravdu moc spokojená.Vaše nová členka Mísa

Re: Dotaz

Dobrý večer Míšo, ty placky jsou měkké než vychladnou. Potom ztvrdnou a když ten medovník dělám až druhý den a nechám je v kuchyni bez přikrytí, tak trochu změknou. A to je máte vychladlé tak měkké, že nejdou vzít do ruky? Opravdu jste dala všechny suroviny správně? Zatím nikdo o takovémhle problému nepsal a to je dost velká diskuze na naší spřátelené stránce medovníky.cz
    Stejně by to ale nemělo mít vliv na chuť medovníku. Tak ať se zbytek povede. Ještě buďte trpělivá při tom mazání krémem. Vrček se trochu stírá do krému, ale vůbec to nevadí, natírejte a natírejte.
    Hezký večer přeje Ivana
    Ivana M

Comment

Pracuji...
    X